Let op: ticket Rederij van Hulst pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rederij van Hulst volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele vaartijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij van Hulst - Dagtocht Haarlem

€ 15,- korting

Ontdek Haarlem en omliggende natuur per boot met Rederij van Hulst.

Dagtocht Haarlem

Een volle dag om te genieten van het mooie Haarlem. Ontdek in 8,5 uur de stad en haar omliggende wateren en natuurgebied. Vaar door de Haarlemmermeerpolder, langs Lisse, Hillegom en Heemstede. Langs molens, dijken, polders, meren en karakteristieke Hollandse plaatsen. Op de heenreis wordt er aan boord koffie met appeltaart geserveerd. En tijdens de vaart terug naar Leiderdorp geniet je van een borrelhapje en brunch. In Haarlem zal worden aangemeerd en heb je zo'n 1,5 uur vrij te besteden in de stad. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Dagtocht Haarlem is in Leiderdorp.
  • De rondvaarten voor Dagtocht Haarlem worden van juni t/m augustus gevaren. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De dagtocht duurt van 09.00 - 17.30 uur. In Haarlem heb je zo'n 1,5 uur vrije tijd om de stad te bekijken.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
  • Het ticket is inclusief: koffie met appelgebak, een borrelhapje en een heerlijk brunchbuffet. Daarnaast is er tijdens de vaart ook een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • Voor deze vaartocht zet Rederij van Hulst een schip met bovendek in.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie, het is echter wel mogelijk om in de buurt betaald te parkeren.

Coronamaatregelen Rederij van Hulst

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.