Rederij van Hulst - Dagtocht Gouda

€ 15,- korting

Ga een volle dag varen in en rondom Gouda!

Dagtocht Gouda

Welkom aan boord! Na het inschepen in Leiderdorp vaar je via de rivier de Zijl en Oude Rijn langs Leiden, Zoeterwoude, Hazerswoude en Koudekerk. Bovendien vaar je dwars door de stad Alpen aan de Rijn! Geniet van het uitzicht op prachtige oude steden, hefbruggen en natuurgebieden. Over de Gouwe vaar je verder via Boskoop en Waddinxveen richting de sluis van Gouda. Daar heeft iedereen tijd voor zichzelf, om bijvoorbeeld rond te lopen in het centrum en te genieten wandeling langs de kaasmarkt of vele musea. Je hebt ongeveer 1,5 uur vrij te besteden in deze Kaasstad.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Dagtocht Gouda is in Leiderdorp. 
  • De rondvaarten voor Dagtocht Gouda worden van juni t/m oktober gevaren. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De dagtocht duurt van 09.00 - 19.30 uur. In Gouda heb je zo'n 1,5 uur vrij te besteden om de stad te bekijken.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Het ticket is inclusief: kopje koffie met wat lekkers, lunch bestaande uit dagverse soep, broodjes en een snack, borrelhapjes en uitgebreid buffet.
    Daarnaast is er tijdens de vaart een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • Voor deze vaartocht zet Rederij van Hulst een schip met bovendek in.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie, het is echter wel mogelijk om in de buurt betaald te parkeren.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.