Rederij van Hulst - Dagtocht Delft

€ 15,- korting

Volg de prachtige route over de Vliet naar Delft voor een heerlijke dag weg.

Dagtocht Delft

Varen naar Delft? Ja, dat kan! Via de prachtige route over de Vliet vaar je naar Delft. Na de afvaart kun je genieten van koffie met appelgebak. Terwijl de kapitein het schip door het sluisje van Leidschendam stuurt, geniet je van een kopje dagverse soep, twee broodjes en een Hollandse snack. Je bezoekt Delft dus niet met een lege maag.

Delft heeft een uitgebreid aanbod aan musea, gezellige pleinen en winkels. Schilder Jan Steen wordt in een bijzonder licht gezet omdat hij onder anderen in Delft heeft gewoond en gewerkt. Je kunt  verder in zijn voetsporen reizen via de dagtocht Haarlem, of de speciaal uitgezette wandelingen door Leiden en Warmond.

Op de Oude Delft 74 vindt je de voormalige brouwerij & herberg De Roskam, waar schilder Jan Steen woonde en werkte als brouwer. Op dit adres zit nog steeds een hotel. De historische grachten in het centrum van Delft nodigen uit tot gezellig struinen tot het tijd is om weer aan boord te gaan.

Op de terugweg kun je genieten van de high-tea. Tijdens de vaart is naast de inbegrepen verzorging ook de kleine kaart beschikbaar. Voor deze vaartocht wordt er een schip met bovendek ingezet.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Dagtocht Delft is in Leiderdorp. 
  • De rondvaarten voor Dagtocht Delft worden van juni t/m oktober gevaren. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De dagtocht duurt van 09.30 - 18.00 uur. In Delft heb je zo'n 1,5 uur vrij te besteden om de stad te bekijken.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Het ticket is inclusief: koffie met appelgebak, dagverse soep, broodjes, een Hollandse snack, een borrelhapje en een uitgebreide high-tea.
    Daarnaast is er tijdens de vaart een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie, het is echter wel mogelijk om in de buurt betaald te parkeren.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.