Rederij van Hulst - Dagtocht Amsterdam

€ 15,- korting

Verken de hoofdstad en haar omgeving via een prachtige route over het water.

Dagtocht Amsterdam

Al varend geniet je van kleine Hollandse dorpjes, molens en schitterende vaarwegen door het oerhollandse landschap.

Deze dagtocht vertrekt vanaf Leiderdorp. Je vaart over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar het Nieuwe Meer. Via de sluis kom je op de Kostverlorenvaart. Je vaart dwars door de stad Amsterdam. Uiteindelijk kom je op ’t IJ. De kapitein meert het schip af bij de NDSM werf. Via de gratis veerpont naast het schip ben je zo aan de overkant. Je loopt dan direct via het centraal station van Amsterdam de binnenstad in.

De rest van de middag heb je de tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Aan boord hoor je hoe laat en waar de luxe touringcar voor je klaarstaat. Deze brengt je weer terug naar de opstaplocatie in Leiderdorp aan de Zijldijk. Hier zul je, afhankelijk van de verkeersdrukte, omstreeks 18:00 arriveren.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Dagtocht Amsterdam is in Leiderdorp. 
  • De rondvaarten voor Dagtocht Amsterdam worden van juni t/m september gevaren. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De dagtocht duurt van 09.00 - 19.00 uur. In Amsterdam heb je zo'n 2 uur vrije tijd om de stad te bekijken.
  • Overhandig alstublieft je gesprinte of elektronische ticket aan de kapitein/personeelslid.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Het ticket is inclusief: koffie met appelgebak, een lunchbuffet van de chef en tot slot een borrelhapje. Daarnaast is er tijdens de vaart een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • Voor deze vaartocht zet Rederij van Hulst een schip met bovendek in.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.