Rederij Fortuna Volendam

Tot € 10,- korting

Varen naar het oude vissersdorp Volendam met een schitterende cruise.

Rederij Fortuna Volendam

Volendam is een oud vissersdorp aan het Markermeer dat bekend staat om zijn klederdracht, muziek en vis. Er kan genoten worden van de diverse souvenirwinkels en terrasjes nadat je heerlijk over de dijk hebt gewandeld. Je vertrekt vanuit Spijkenisse met de luxe touringcar welke je afzet in het centrum van Volendam. Vanuit de haven stap je op onze pendeldienst, hiermee vaar je binnen enkele minuten naar ons prachtige schip waar de dagtocht zal worden vervolgd. 

Je vaart vanuit Volendam via de Gouwzee over het Markermeer, langs Marken, Pampusgeul en Buiten IJ waar je vervolgens schut in de Oranjesluizen. Dan vaar je verder over het IJ langs Amsterdam-Oost, Amsterdam Rijnkanaal, Weesp waarna we via Maarssen, Utrecht en het Lekkanaal schut in de Beatrixsluizen te Vreeswijk. Je vervolgt de vaart via de Lek, Schoonhoven, Kinderdijk, Nieuwe Maas op waar je langs de prachtige skyline van Rotterdam stad en havens vaart om dan via de Oude Maas terug te varen naar Spijkenisse.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken via de mail bij Rederij Fortuna Biesbosch. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Het ticket is inclusief: een schitterende cruise, entree bezoekerscentrum , koffie of thee met gebak, flakkeese koffietafel met soep, warm en koud buffet met seizoensgerechten en dessert.
  • Rederij Fortuna beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner  om je route naar Rederij Fortuna Volendam te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.