Rederij Fortuna Biesbosch

Tot € 10,- korting

Geniet van heerlijk eten en mooie uitzichten op een schitterende cruise.

Rederij Fortuna Biesbosch

Een prachtige rondvaart door de Biesbosch is een echte beleving! Er is een groot topdek op de cruise waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht. De Brabantse Biesbosch is een nat gebied waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. Het ligt tussen de Nieuwe Merwede. Op deze route vaart de cruise vanuit Spijkenisse over de Oude Maas langs Rhoon, Oud-Beijerland, Barendrecht en Puttershoek om dan via Zwijndrecht door de Dordtse Kil het Hollands Diep op te gaan langs de Moerdijk.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken via de mail bij Rederij Fortuna Biesbosch. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.

  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.

  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Het ticket is inclusief: een schitterende cruise, entree bezoekerscentrum , koffie of thee met gebak, flakkeese koffietafel met soep, warm en koud buffet met seizoensgerechten en dessert.
  • Rederij Fortuna beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner  om je route naar Rederij Fortuna Biesbosch te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.