Rondvaart Europoort

Ontdek vanaf het water de natuur en de bedrijvigheid in de grootste haven van Europa!

Langs zeereuzen en zeehonden

Rondvaart Europoort brengt je langs de grootste zeeschepen, ook wel zeereuzen genoemd, die in de haven van Rotterdam varen. Ontdek vanaf het water de prachtige natuur, het doen en laten in de grootste havan van Europa en als je geluk hebt, spot je onderweg ook nog zeehonden!

Rondvaart Europoort biedt diverse rondvaarten aan, wij verkopen momenteel tickets voor de volgende rondvaarten:

Rondvaart 2e Maasvlakte 

Tijdens deze rondvaart ervaar je een stukje Nederland waar je met de auto niet kunt komen. Van indrukwekkende zeereuzen tot vertederende zeehonden. Voor de uitleg aan boord kun je kiezen uit Nederlands, Engels of Duits en speelt een film af over het ontstaan van de 2e Maasvlakte. In overleg is een bezoekje aan de stuurhut zelfs mogelijk!

Stadsrondvaart Rotterdam

Bekijk Rotterdam vanaf een uniek perspectief: vanaf het water! Vaar langs de parels van de stad, zoals de Erasmusbrug, de Euromast, De Hef en bewonder de skyline van deze stad. Voor de uitleg aan boord kun je kiezen uit Nederlands, Engels of Duits en speelt een film af over de stad Rotterdam.

Grill & Chill vaart

De naam van de rondvaart zegt het eigenlijk al: deze rondvaart draait om genieten vanaf het water met een heerlijke barbecue erbij. Sit back, relax en laat je culinair verwennen door de koks achter de barbecue. Bij deze rondvaart is de barbcue inclusief en bij voldoende belangstelling is ook live entertainment inbegrepen.  

Lichtjesvaart

Wat gebeurt er 's nachts in een wereldhaven? Daar kom je achter tijdens deze rondvaart. Zie hoe er 24 uur per dag wordt gewerkt op bijvoorbeeld de verlichte 2e Maasvlakte. Tijdens de rondvaart maak je kennis met het nieuwste gedeelte van de Rotterdamse haven met de allergrootste containerterminals. Ook vaar je langs de bruggen, door de stadshavens en de skyline van de stad.

Rotterdamse avond 

Tijdens deze rondvaart leer je Rotterdam in één keer kennen van A tot Z. Van de Rotterdamse Kost, de Rotterdamse taal en de skyline tot de typisch Rotterdamse liederen. Een avond vol onvervalst Rotterdam sentiment, humor, culinaire traktaties in een ongeëvenaarde Rotterdamse omgeving: dat is wat deze avond beloofd.