Rederij Wolthuis - Vesting Rondvaart Den Bosch

25% korting

Beleef de stad ‘s-Hertogenbosch vanaf het water met een rondvaart op het nostalgische schip.

Rederij Wolthuis - Vesting Rondvaart Den Bosch

Beleef het prachtige ‘s-Hertogenbosch vanaf het water met een rondvaart op het nostalgische schip de “Ouwe Dirk” met wel liefst 25% korting! ‘s-Hertogenbosch kent een rijke historie als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen. Tijdens deze rondvaart zie je deze stad dan ook op een bijzondere manier. Je vertrekt met de “Ouwe Dirk” vanaf de Dommel aan de St. Janssingel en vervolgt de route over de verbinding rivier de Dieze.

Op deze rondvaart ‘s-Hertogenbosch route passeer je de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door ‘s-Hertogenbosch centrum verlaat je de stad en vaar je door het prachtige buitengebied richting de Ertveldplas. Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindig je de tocht weer op de Dommel. De rondvaart zal ongeveer één uur duren.

De bourgondische route

Tijdens de bourgondische rondvaart kom je langs alle hoogtepunten van Den Bosch. Nadat je bent vertrokken met de boot, vaar je vanaf de Dommel over de rivier de Dieze. Tijdens de rondvaart vertelt Rederij Wolthuis je graag alles over de hoogtepunten en bezienswaardigheden die je op deze route tegenkomt. Zo passeer je de prachtige Citadel, de Oliemolen, de Smalle Haven, de Sluis van Engelen en de Ertveldplas. 

Rederij Wolthuis

Al ruim 40 jaar verzorgt Rederij Wolthuis diverse rondvaarten door ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Dit familiebedrijf wordt momenteel gerund door Dirk Wolthuis en zijn zoon Tim Wolthuis. Naast de Vesting Rondvaart door het centrum is het ook mogelijk om met Rederij Wolthuis een dagtocht door Heusden te maken.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Bij Rederij Wolthuis kun je parkeren bij Parkeergarage Stationsplein. Hier kan je betaald parkeren. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar UITJE te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.