Rederij Wolthuis - Vesting Rondvaart Den Bosch

25% korting

Beleef de stad ‘s-Hertogenbosch vanaf het water met een rondvaart op het nostalgische schip.

Vesting Rondvaart

Beleef het prachtige ‘s-Hertogenbosch vanaf het water met een rondvaart op het nostalgische schip de “Ouwe Dirk”. ‘s-Hertogenbosch kent een rijke historie als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen. Tijdens deze rondvaart zie je deze stad dan ook op een bijzondere manier. Je vertrekt met de “Ouwe Dirk” vanaf de Dommel aan de St. Janssingel en vervolgt de route over de verbinding rivier de Dieze.

Op deze rondvaart ‘s-Hertogenbosch route passeer je de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door ‘s-Hertogenbosch centrum verlaat je de stad en vaar je door het prachtige buitengebied richting de Ertveldplas. Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindig je de tocht weer op de Dommel. De rondvaart zal ongeveer één uur duren.

Bourgondische rondvaart

Kies voor de bourgondische rondvaart. Tijdens deze rondvaart kom je langs alle hoogtepunten van Den Bosch. Nadat je bent vertrokken met de boot, vaar je vanaf de Dommel over de rivier de Dieze. Tijdens de rondvaart wordt er verteld over de hoogtepunten en bezienswaardigheden die je op deze route tegenkomt. Zo passeer je de prachtige Citadel, de Oliemolen, de Smalle Haven, de Sluis van Engelen en de Ertveldplas.

Rederij Wolthuis

Al ruim 40 jaar verzorgt Rederij Wolthuis diverse rondvaarten door ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Dit familiebedrijf wordt momenteel gerund door Dirk Wolthuis en zijn zoon Tim Wolthuis. Naast de Vesting Rondvaart door het centrum is het ook mogelijk om met Rederij Wolthuis een dagtocht door Heusden te maken. Meer informatie en tickets vind je hier: Rederij Wolthuis - Dagtocht Heusden.

Wij bieden momenteel twee veschillende tickets aan voor Rederij Wolthuis - Vesting Rondvaart Den Bosch:

  • Vesting rondvaart Den Bosch: 25% korting - geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2022
  • Bourgondische Rondvaart Den Bosch: 25% korting - geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2022

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Rederij Wolthuis voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tip: check eerst de beschikbaarheid bij Rederij Wolthuis alvorens je een tickets koopt: https://rederijwolthuis.nl/tour/rondvaart-den-bosch/
  • Het ticket is inclusief 1 consumptie (koffie, thee of fris).
  • De Vesting rondvaart duurt ongeveer 1 uur. De Bourgondische rondvaart duurt 2 uur. 
  • Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • Het schip is rolstoeltoegankelijk.
  • Neem op de dag van bezoek de ANWB Tickets en reserveringsbevestiging uitgeprint mee.
  • Parkeertip: parkeergarage De Arena (Arena 119) of loop een kwartier vanaf Den Bosch Centraal (treinstation) naar de opstaplocatie.
  • De rondvaarten vinden alleen plaats bij voldoende deelname.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.