Maatregelen coronavirus Rederij Lovers

Rederij Lovers volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij Lovers

Een bezoek aan Amsterdam is pas compleet als je de stad vanaf het water heb beleefd.

Rondvaart Amsterdam

Verbaas je over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en pakhuizen van Amsterdam, vanaf het water lijken ze nog groter en mooier. Verder maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Mokum rijk is. Zo zul je onder andere over de Amstel, langs de bekende Magere brug en het wereldberoemde Anne Frank huis varen. En vanaf het water bekeken, is de Westerkerk mogelijk nog fotogenieker dan vanaf straatniveau.

Coronamaatregelen Rederij Lovers

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: nvt
Horeca: nvt
Overige maatregelen: https://www.lovers.nl/nl/covid-19-faq/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Rederij Lovers met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking