Maatregelen coronavirus Friendship Amsterdam

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen. Friendship Amsterdam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Friendship Amsterdam

Tot € 2,55 korting

Vaar over de grachten van Amsterdam tijdens de luxe rondvaart van Friendship Amsterdam.

Rondvaart Amsterdam

Welkom aan boord bij Friendship Amsterdam! Vaar in een luxe, trendy rondvaartboot over de grachten en de Amstel. In 60 minuten leer je Amsterdam vanaf een andere kant kennen en wat is deze stad mooi vanaf het water! De rondvaart neemt je mee langs de Hermitage, Magere Brug, Scheepvaartmuseum, NEMO en Koninklijk Theater Carré. De schippers kennen de stad op hun duimpje en vanwege de kleinere boten voeren ze je ook door de smallere grachten. Onderweg vertellen de hostess en schipper je over de bezienswaardigheden. 

Dorst gekregen? Geen zorgen, want Friendship Amsterdam heeft een bar aan boord. De bar beschikt over zowel non-alcoholische dranken als alcoholische dranken, waaronder een ruim assortiment van sterke dranken. In de winter kan je ook lekkere warme dranken bestellen zoals Irish Coffee, glühwein en warme chocomelk. Je betaalt gemakkelijk aan boord met pin of contant.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Friendship Amsterdam:

  • Reguliere tickets: tot € 1,20 korting. Dit zijn tickets voor de rondvaart. Aan boord is een bar waar je tegen betaling consumpties kunt bestellen.
  • VIP tickets: tot € 2,55 korting. De VIP tickets zijn inclusief een glas champagne of een cocktail als welkomstdrankje, een goede plek aan boord en onbeperkt gebruik van de open Hollandse bar (Heineken bier, wijn, fris, sap en warme dranken).

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. 
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Ook in de winter zijn de boten aangenaam door de verwarmde kussens en overkapping. Bovendien zijn er altijd dekens aan boord.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij ParkBee Grand Hotel Krasnapolsky.

Coronamaatregelen Friendship Amsterdam

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.