Maatregelen coronavirus Blue Boat Company

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen. Blue Boat Company volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Blue Boat rondvaart

30% korting

Vaar overdag of in de avond mee met de luxueuze boten van Blue Boat over de vele grachten van Amsterdam.

City Canal Cruise

De Amsterdamse grachten zijn benoemd tot UNESCO werelderfgoed en tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise zal je zien waarom. De rondvaart neemt je mee langs alle bekende en bijzondere plekken in de stad zoals het Anne Frank huis en de prachtige grachtenpanden op de Prinsengracht.

Via een Personal Audio Systeem aan boord krijg je uitleg over de bezienswaardigheden. Ook kan je kiezen uit één van de themaverhalen zoals de “Gezocht: Zoetwaterpiraten kidscruise” voor alle kinderen van 5-12 jaar & de “rijksrondvaart”, een verhaal geproduceerd door het Rijksmuseum dat het Amsterdam van nu koppelt aan het Amsterdam uit de Gouden eeuw.

Let op: Blue Boat Company hanteert voor de City Canal Cruise de volgende opstaplocatie; Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Café).

Evening Cruise

Ontdek de unieke sfeer van Amsterdam in de avond met deze 90 minuten durende rondvaart. De stad voelt magisch aan vanwege de duizenden lichtjes die de bruggen en iconische grachtenpanden verlichten.

Het Personal Audio Systeem neemt je mee door de stad en vertelt onderweg over de bezienswaardigheden. Leer over het ontstaan van de grachten, het leven in de stad in de Gouden eeuw, maar ook over het Amsterdam van nu.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee, mits zij bij ouders op schoot zitten. Zij dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.

Coronamaatregelen Blue Boat Company

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.