Blue Boat Company Amsterdam Light Festival

Tijdens de elfde editie van het Amsterdam Light Festival neemt Blue Boat Company je mee naar de wereld van de verbeelding.

Blue Boat Company

Blue Boat Company wil de schoonheid van Amsterdam op een unieke manier delen met iedere bezoeker van de stad, ongeacht zijn of haar achtergrond. Dit gebeurt door het bieden van kwalitatief hoogstaande, originele producten, waarbij de “belevenis” aan boord en “plezier” centraal staan. 

Amsterdam Light festival

Tijdens de 11e editie van Amsterdam Light Festival 'Imagine Beyond' neemt Blue Boat Company haar bezoekers mee op een bijzondere reis. In een verwarmde en overdekte rondvaartboot verken je Amsterdam op een wel heel bijzondere manier. Maar liefst 20 lichtkunstwerken van nationale en internationale kunstenaars worden geplaatst in en om de grachten van Amsterdam. De al sfeervolle straten en grachten ontpoppen zich voor een magisch avontuur.

Tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaarten heb je de mogelijkheid om naar het officiële audioverhaal te luisteren. Zo kom je meer te weten over de lichtkunstwerken en -kunstenaars.