Blue Boat Company Amsterdam Light Festival

Tot € 6,50 korting

Tijdens de elfde editie van het Amsterdam Light Festival neemt Blue Boat Company je mee naar de wereld van de verbeelding.

Blue Boat Company

Blue Boat Company wil de schoonheid van Amsterdam op een unieke manier delen met iedere bezoeker van de stad, ongeacht zijn of haar achtergrond. Dit gebeurt door het bieden van kwalitatief hoogstaande, originele producten, waarbij de “belevenis” aan boord en “plezier” centraal staan. 

Amsterdam Light festival

Tijdens de 11e editie van Amsterdam Light Festival 'Imagine Beyond' neemt Blue Boat Company haar bezoekers mee op een bijzondere reis. In een verwarmde en overdekte rondvaartboot verken je Amsterdam op een wel heel bijzondere manier. Maar liefst 20 lichtkunstwerken van nationale en internationale kunstenaars worden geplaatst in en om de grachten van Amsterdam. De al sfeervolle straten en grachten ontpoppen zich voor een magisch avontuur.

Tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaarten heb je de mogelijkheid om naar het officiële audioverhaal te luisteren. Zo kom je meer te weten over de lichtkunstwerken en -kunstenaars.

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee, mits zij bij ouders op schoot zitten. Je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
 • Rondvaart zijn voorzien van een gratis Personal Audio Systeem: audiocommentaar in 19 talen.
 • De rondvaart duurt ongeveer 90 minuten. 

 • De boten van Blue Boat Company zijn verwarmd.
 • Tijdens de rondvaart is er geen bar aan boord. Je kunt versnaperingen kopen in de winkel van Blue Boat Company (bij de opstaplocatie). Het is niet toegestaan eigen eten en drinken op de boot te nuttigen.
 • Een deel van de boten van Blue Boat Company zijn toegankelijk voor mindervaliden. Door de rolstoellift is het mogelijk met rolstoel en al aan boord te gaan. Indien er een rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er na het aanschaffen van een ticket nog gebeld te worden met Blue Boat om de betreffende plek te reserveren. Het tijdslot kan dan eventueel nog wijzigen, afhankelijk van het type boot dat per tijdslot vaart. Er kan telefonisch contact opgenomen worden met Blue Boat via 020–679 1370 (werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar)
 • Met uitzondering van hulphonden, zijn honden aan boord niet toegestaan.
 • Je dient uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.
 • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij parkeergarage Byzantium. Klik hier voor de website van parkeergarage Byzantium.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Blue Boat Company Amsterdam Light Festival te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.