Amsterdam Circle Line

Voor iedereen die Amsterdam écht wil leren kennen!

Amsterdam Circle Line heeft de beste verhalen over de stad Amsterdam verzameld voor jou. En deze komen niet zomaar uit een geschiedenisboek, maar zijn voorzien van de meest unieke informatie die niet veel mensen kennen. Geniet van de Amsterdamse rondvaart die zowel de verborgen als de bekende hoogtepunten van de stad laat zien en voel je bij thuiskomst als een echte Amsterdammer. 

Rondvaart Amsterdamse eilanden

Vaar 75 minuten mee door Unesco-lijst vermelde grachten uit de Gouden Eeuw van Amsterdam. Start de Amsterdamse rondvaart in de meest charmante en sfeervolle buurt van Amsterdam, de Jordaan. Bekend om zijn pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten. Hier proef je direct de Amsterdamse cultuur en ga je terug in de tijd. Ook ontdek je tijdens de rondvaart de Magere Brug van de Amsterdamse eilanden, kijk je uit over het IJ, maar zie je ook de bekende hoogtepunten van de stad zoals het Anne Frank huis, de Westerkerk en het Centraal Station. 

De Gouden Reael

In deze wijk direct ten westen van de Jordaan zijn drie eilanden gelegen. Tussen 1610 en 1615 zijn de eianden gebouwd als verlenging van de haven. Op de eilanden zijn voornamelijk pakhuizen en scheepswerven te zien, deze zijn er al sinds de Gouden Eeuw. Zij vormden een belangrijk deel van het karakter en de sfeer op de Amsterdamse eilanden, een onontdekt stukje Amsterdam. Aan boord beleef je een van de meest verborgen en fotogeniekste stukjes die de Gouden Reael te bieden heeft.

Persoonlijke verhalen door Harry Slinger

Ontdek de verborgen juweeltjes van de stad en leer de mensen kennen aan de hand van persoonlijke verhalen verteld door de beroemde Nederlandse zanger Harry Slinger. Iedere gast zou een glimp moeten opvangen van het echte Amsterdam, wat alleen kan worden verkregen door de stad te leren kennen via de verhalen van de lokale bevolking. Harry Slinger is niet alleen geboren en getogen in Amsterdam, maar ademt en vertegenwoordigt ook de normen en waarden van de stad als geen ander.

Genoeg redenen om deze Amsterdamse rondvaart niet aan je voorbij te laten varen!

Opstaplocatie

Begin de rondvaart rond de Amsterdamse eilanden aan de Prinsengracht (263), recht voor het Anne Frank Huis.