Amsterdam Boat Cruises - Havenrondvaart

Tot € 11,50 korting

Maak tijdens deze rondvaart kennis met het verleden, heden en toekomst van de haven van Amsterdam!

Rondvaart in de haven van Amsterdam

Hoe leer je de haven van Amsterdam beter kennen dan vanaf het water? Stap aan boord van Amsterdam Boat Cruises en laat je verrassen door de vele verhalen die deze haven met zich meebrengt. De haven van Amsterdam is de 4e zeehaven van Europa, maar de grootste cacao- en benzinehaven ter wereld. Tijdens de rondvaart word je meegnomen in het verleden, heden en de toekomst van de haven: van de 17e eeuw tot in 2030!

Het schip beschikt over een panoramadek waar je met mooi weer het reilen en zeilen in de haven goed kunt waarnemen. Daarnaast beschikt het schip over een salon waar, door de grote raampartijen, een 360 graden uitzicht is. Om de beleving compleet te maken is er ook een audioguide beschikbaar in zes verschillende talen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Amsterdam Boat Cruises voor een specifieke bezoekdatum. Op het ANWB ticket staat verder stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Na het reserveren ontvang je een reserveringsticket(s) van Amsterdam Boat Cruises. Je kunt de tickets laten controleren vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. Het ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen. 
  • Het is aan te raden minimaal een kwartier voor inscheping aanwezig te zijn.
  • De rondvaart duurt 2 uur, inclusief in- en uitschepen.
  • Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan. Tijdens de havenrondvaart is er een kleine kaart beschikbaar met een beperkt assortiment.
  • Het schip is rolstoelvriendelijk.
  • Honden mogen aan boord mits deze aangelijnd en goed opgevoed zijn. Houd rekening met de duur van de vaart.
  • Je kan betaald parkeren op straat en op het parkeerterrein naast de opstapplaats.
  • Of kom met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de gratis pont naar de NDSM-werf nemen (paarse lijn, F4). Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten. De overtocht duurt circa 15 minuten. Je vindt het schip naast de pontsteiger.

Andere rondvaarten van Amsterdam Boat Cruises

Wil je ook eens andere mooie wateren en plaatsen ontdekken? Amsterdam Boat Cruises biedt meer rondvaarten aan! Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart in de haven of een rondvaart bij de Zaanse Schans. Bestel je tickets met korting hieronder:

Amsterdam Boat Cruises - Zaanse Schans
Amsterdam Boat Cruises - Amsterdam Skyline Cruise
Amsterdam Boat Cruises - Amstelcruise

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.