Amsterdam Boat Cruises - Amsterdam Skyline Cruise

Tot € 11,- korting

Beleef de Skyline van Amsterdam vanaf het IJ!

Iconische skyline

De skyline begint eigenlijk al wanneer je op de boot stapt op het NDSM-werf. Dit is namelijk een ruig, avontuurlijk en iconisch gebied aan 't IJ. Vanuit hier vaar je naar een stukje Amsterdamse haven waar je normaal nooit komt. Het zijn dus niet alleen maar de iconische gebouwen en plekken waar je langs vaart! Gedurende de rondvaart zie je meer van de iconische skyline van onze hoofdstad: de Adam Tower, het Muziekgebouw aan 't IJ en bijvoorbeeld de Passanger Terminal Amsterdam waar jaarlijks vele grote cruiseschepen aanmeren.

Van alle gemakken voorzien

Bij mooi weer kun je alle pracht op de kade bekijken vanaf het panoramadek. Heerlijk in de zon genietend van het prachtige uitzicht op de skyline, wat wil je nog meer?! Maak je geen zorgen over slecht weer, want ook binnen kun je heerlijk zitten en genieten van de cruise. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Amsterdam Boat Cruises voor een specifieke bezoekdatum. Op het ANWB ticket staat verder stap voor stap uitgelegd hoe je de reservering maakt. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Na het reserveren ontvang je een reserveringsticket(s) van Amsterdam Boat Cruises. Je kunt de tickets laten controleren vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. Het ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen. 
  • Het is aan te raden minimaal een kwartier voor inscheping aanwezig te zijn.
  • De rondvaart duurt 75 minuten, inclusief in- en uitschepen.
  • Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan. Tijdens de rondvaart is er een kleine kaart beschikbaar met een beperkt assortiment.
  • Het schip is rolstoelvriendelijk.
  • Honden mogen aan boord mits deze aangelijnd en goed opgevoed zijn. Houd rekening met de duur van de vaart.
  • Je kan betaald parkeren op straat en op het parkeerterrein naast de opstapplaats.
  • Of kom met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de gratis pont naar de NDSM-werf nemen (paarse lijn, F4). Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten. De overtocht duurt circa 15 minuten. Je vindt het schip naast de pontsteiger.

Andere rondvaarten van Amsterdam Boat Cruises

Wil je ook eens andere mooie wateren en plaatsen ontdekken? Amsterdam Boat Cruises biedt meer rondvaarten aan! Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart in de haven of een rondvaart bij de Zaanse Schans. Bestel je tickets met korting hieronder:

Amsterdam Boat Cruises - Zaanse Schans
Amsterdam Boat Cruises - Havenrondvaart
Amsterdam Boat Cruises - Amstelcruise

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.