Amsterdam Boat Cruises - Amstelcruise

€ 17,50 korting

Beleef de geschiedenis en het heden van de Amstel tijdens deze rondvaart.

Op en naast de Amstel

Tijdens deze vier uur durende rondvaart beleef je de geschiedenis en het heden van de Amstel en alles op de kade: van historische panden, bekende bezienswaardigheden en iconische bouwwerken. De rondvaart begint vanaf de voormalige NDSM werf in Amsterdam Noord. Daarna vaar je onder andere langs het Centraal Station, het VOC schip 'Amsterdam', dierentuin Artis en Konkinlijk theater Carré. 

Nadat je het centrum vanaf de Amstel hebt ondekt, vaar je verder naar het stadsdeel Overamstel. Het Amsterdam Rijnkanaal wordt niet vergeten, want ook dit hoort bij de geschiedenis. Het is namelijk een van de belangrijkste waterwegen in Nederland. Via IJburg, Zeeburg en het KNSM eiland vaar je uiteindelijk weer terug naar het beginpunt.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Amsterdam Boat Cruises voor een specifieke bezoekdatum. Op het ANWB ticket staat verder stap voor stap uitgelegd hoe je de reservering maakt. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Na het reserveren ontvang je een reserveringsticket(s) van Amsterdam Boat Cruises. Je kunt de tickets laten controleren vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. Het ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen. 
  • Het is aan te raden minimaal een kwartier voor inscheping aanwezig te zijn.
  • De rondvaart duurt 4 uur, inclusief in- en uitschepen.
  • Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan. Tijdens de rondvaart is er een kleine kaart beschikbaar met een beperkt assortiment.
  • Het schip is rolstoelvriendelijk.
  • Honden mogen aan boord mits deze aangelijnd en goed opgevoed zijn. Houd rekening met de duur van de vaart.
  • Je kan betaald parkeren op straat en op het parkeerterrein naast de opstapplaats.
  • Of kom met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de gratis pont naar de NDSM-werf nemen (paarse lijn, F4). Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten. De overtocht duurt circa 15 minuten. Je vindt het schip naast de pontsteiger.

Andere rondvaarten van Amsterdam Boat Cruises

Wil je ook eens andere mooie wateren en plaatsen ontdekken? Amsterdam Boat Cruises biedt meer rondvaarten aan! Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart in de haven of een rondvaart bij de Zaanse Schans. Bestel je tickets met korting hieronder:

Amsterdam Boat Cruises - Amsterdam Skyline Cruise
Amsterdam Boat Cruises - Zaanse Schans
Amsterdam Boat Cruises - Havenrondvaart

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.