Let op: tickets Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele vaartijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Tot € 1,50 korting

Ga mee op een prachtige rondvaart door De Biesbosch.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna vijftig jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land; “Nationaal Park De Biesbosch”.
De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Ook beschikken de partyschepen over een uniek panoramadek. Dit biedt de mogelijkheid tot kilometers ver uitzicht over de polderdijken.

Gedurende een twee uur durende vaartocht door De Biesbosch, wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kun je een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen je onderweg te zien krijgt.
De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. De Brabantse Biesbosch vormt het grootste gedeelte van De Biesbosch. Ze ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Informatie over de rondvaart in de Biesbosch

  • De boot vertrekt altijd vanaf Drimmelen.
  • De boot vertrekt op het afgesproken tijdstip, kom op tijd en houd rekening met parkeren.
  • Aan boord is pinnen niet mogelijk.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de afvaarsteiger.
  • De boot vertrekt op het afgesproken tijdstip, dus kom op tijd en houd rekening met parkeren.
    U kunt de toegangskaartjes met pin betalen, maar aan boord is pinnen niet mogelijk.
    Wij adviseren u om op de grote parkeerplaats te parkeren. Deze ligt op ongeveer honderd meter afstand van onze afvaartsteigers.

Coronamaatregelen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.