Let op: tickets Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Ripleys Believe It or Not Amsterdam

Tot € 9,- korting

Verbaas je over de bijzondere en vreemde tentoonstellingen van Ripley's Believe It or Not! Amsterdam.

Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley.

Als een heuse tijdcapsule smelt het vijf-verdieping-tellende Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam oude beschavingen en moderne kunst samen in een poging om deze te bewaren voor toekomstige generaties.

Sinds Robert Ripley zijn eerste rariteitenkabinet opende in Chicaco 1933, zijn de bizarre en vaak ongelooflijke events en exposities van de Ripley's een wereldbekend fenomeen geworden. Met musea over de hele wereld die maar één doel hebben: jou de meest vreemde en bijzondere aspecten van het leven laten zien - van wetenschap tot folklore.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Ripley's Believe It or Not! Amsterdam
  • Kinderen t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene
  • Virtual Reality niet inbegrepen
  • Neem de tickets geprint mee op de dag van je bezoek

Coronamaatregelen Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Geopend: Ja
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.ripleys.com/amsterdam/covid-19-huizen/?lang=nl

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. Meer informatie en reserveren Interparking