Maatregelen coronavirus Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Ripleys Believe It or Not Amsterdam

Verbaas je over de bijzondere en vreemde tentoonstellingen van Ripley's Believe It or Not! Amsterdam.

Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley.

Als een heuse tijdcapsule smelt het vijf-verdieping-tellende Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam oude beschavingen en moderne kunst samen in een poging om deze te bewaren voor toekomstige generaties.

Sinds Robert Ripley zijn eerste rariteitenkabinet opende in Chicaco 1933, zijn de bizarre en vaak ongelooflijke events en exposities van de Ripley's een wereldbekend fenomeen geworden. Met musea over de hele wereld die maar één doel hebben: jou de meest vreemde en bijzondere aspecten van het leven laten zien - van wetenschap tot folklore.

Coronamaatregelen Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Geopend: Ja
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.ripleys.com/amsterdam/covid-19-huizen/?lang=nl

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. Meer informatie en reserveren Interparking