advertentie

Rijksmuseum Amsterdam

Amsterdam
 
(5 beoordelingen)
Rijksmuseum Amsterdam  4,255

Koop nu

Het Rijksmuseum Amsterdam vertelt het verhaal van de Nederlandse kunstgeschiedenis van de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw.

In 80 zalen vertellen 8.000 objecten het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis.

De presentatie van het Rijkmuseum is als een reis door de Nederlandse (kunst)geschiedenis van de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Voor het eerst kunnen bezoekers nu een reis door de tijd maken en zo een gevoel voor schoonheid en een besef van tijd ervaren. Het verhaal van Nederland wordt in een internationale context gepresenteerd in een chronologisch tijdpad, verdeeld over vier etages en 80 nieuwe zalen.


Kenmerken van Rijksmuseum Amsterdam
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur
Rijksmuseum AmsterdamGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenRolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Rijksmuseum Amsterdam

 
(5 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenCeasar, 7 februari 2016 Stel
Gehandicapten gediscrimineert.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Dit museum discrimineert gehandicapten door elektrische rolstoelen WEL en alternatieven, zoals scootmobielen te weigeren. Hierdoor wordt deze groep gedwongen om in een rolstoel plaats te nemen als zij het museum willen bezoeken. Hierdoor wordt de beleving teruggebracht naar nihil. De zichtpositie is nu zo laag dat je door de mensen de schilderijen niet meer ziet. Tevens ben ik niet meer instaat zelfstandig het museum te bekijken.

Pethard, 6 november 2015 Stel
Rijksmuseum Nationaal Top Erfgoed

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Na een eeuwigdurende verbouwing is het Rijksmuseum klaar voor de toekomst! Wat een prachtig gebouw en prachtige collecties, niet alleen (beroemde) schilderijen, maar de hele vaderlandse geschiedenis is er te vinden. Van de zilvervlootschat tot ontdekkingsreizigers, van antieke meubels en wapens tot hedendaagse kunstobjecten. Je kan er met gemaak 2 dagen rondzwerven. Neem een audiotour dan kun verschillende routes kiezen die je interesseren. Deze natinale trots zou naar mijn laagdrempelig moeten zijn, lagere of gratis entree. In New Zealand en de USA zijn veel musea gratis omdat de inwoners van de landen of staten verbonden zijn met hun cultureel erfgoed en trots zijn om dat open te stellen voor iedereen.

Hilversummers, 20 december 2014
Bijzondere kunst in een prachtig gebouw

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het Rijks museum is prachtig verbouwd. De oude elementen zoals gemetselde boogjes en plafonds zijn goed zichtbaar gebleven tussen de nieuwe elementen van glas, staal en steen. Op de donkergrijs geschilderde wanden komen de schilderijen goed uit. Er si goed nagedacht over de verdeling van de schilderijen en objecten over de verschillende zalen. Het Rijks museum blijft een klassieker waar iedereen in Nederland in ieder geval een keer geweest moet zijn.

Rachel Courtens, 28 juni 2012
leuk

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
AanbodJaka Amsterdam, 23 april 2012
Geweldig


Heel mooi collectie


Prijzen en tickets

leden
Entreeticket
€ 17,
50

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2017
te gebruiken t/m 31 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Rijksmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Rijksmuseum. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Museumstraat 11071CJAmsterdam Rijksmuseum Amsterdam
  Museumstraat 1
  1071CJ Amsterdam
  Plan uw route

  Contact

  Bel 020-674 70 00
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

  Openingstijden

  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.  Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
20% korting

Het Scheepvaartmuseum

Amsterdam
(4 beoordelingen)
Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald.
Geen foto

THIS IS HOLLAND

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Vanuit hartje Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.
Geen foto

Tropenmuseum

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Het Tropenmuseum is een museum over mensen, gevestigd in een van de mooiste originele museumgebouwen van Nederland
Geen foto

Rijksmuseum van Oudheden

Leiden
(2 beoordelingen)
In het Rijksmuseum van Oudheden kunt u genieten van de archeologische rijkdommen en fascinerende cultuur van de oude Grieken, Etrusken en Romeinen, van het vroege Nederland en Nabije Oosten.