Rederij van Hulst - Rondvaart Groene Hart

Tot € 9,- korting

Vaar mee door het Groene Hart met Rederij van Hulst.

Het Groene Hart

Na het inschepen, gaan de trossen los voor een prachtige vaartocht door het Groene Hart. Dit is Holland ten voeten uit: polders, koeien, molens, meren, prachtige vergezichten en mooie Hollandse dorpen. Het Groene Hart is een nationaal landschap. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Wij bieden 2 verschillende tickets aan:

Tickets voor 'Uitwaaien in het Groene Hart'

Gedurende de vaart passeer je steden en dorpen zoals Leiden, Zoeterwoude, Oudekerk aan de Rijn, Alphen aan den Rijn, Oude Wetering en Kaageiland. De kapitein informeert je gedurende de vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer kun je ook aan ’t dek genieten waar je een weids uitzicht hebt over de omgeving. Een eenvoudige lunch is aan boord te bestellen.

Tickets voor 'Brunchen in het Groene Hart'

Gedurende de vaart passeer je steden en dorpen zoals Leiden, Zoeterwoude, Oudekerk aan de Rijn, Alphen aan den Rijn, Oude Wetering en Kaageiland. De kapitein informeert je gedurende de vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer kun je genieten aan ’t dek waar je een weids uitzicht hebt over de omgeving. Onderweg wordt je een uitgebreid brunchbuffet aangeboden. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Op het ticket staat een reserveerlink en staat er stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Rondvaart Groene Hart is in Leiderdorp.
  • Deze rondvaarten duren maximaal 4 uur.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Tijdens de vaarten is een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • Deze vaartochten worden uitgevoerd met schip met bovendek.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Voorafgaand aan het inschepen hanteert Rederij van Hulst de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
  • Rederij van Hulst heeft voldoende parkeergelegenheid bij de afvaartlocaties op loopafstand.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.