Rederij van Hulst - Dagtocht Haarlem

€ 15,- korting!

Dagtocht Haarlem vanuit Katwijk aan Zee – Ontdek Haarlem en omliggende natuur per boot met Rederij van Hulst.

Dagtocht Haarlem

Een volle dag om te genieten van het mooie Haarlem. Ontdek in 10 uur de stad en haar omliggende wateren en natuurgebied. Vaar door de Haarlemmermeerpolder, langs Lisse, Hillegom en Heemstede. Langs molens, dijken, polders, meren en karakteristieke Hollandse plaatsen. Op de heenreis wordt er aan boord koffie met appeltaart, dagverse soep met een broodje kroket geserveerd. En in de middag kun je genieten van een high tea. Er zal worden aangemeerd middenin het centrum van Haarlem zodat je direct bij de leukste winkels in het gezellige historische centrum bent en krijg je de tijd om Haarlem te voet te ontdekken.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende voorwaarden:

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier is geen ticket of reservering voor nodig
  • De dagtocht duurt ongeveer 10 uur
  • Het adres van de opstapplaats is: Prins Hendrikkade 42 (Zwaaikom)
  • Deze dagtocht is inclusief: koffie met appelgebak, dagverse soep met een broodje kroket en een high tea. Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren
  • Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.