Maatregelen coronavirus Rederij Lovers

Rederij Lovers volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Rederij Lovers

Tot € 9,50 korting

Een bezoek aan Amsterdam is pas compleet als je de stad vanaf het water heb beleefd.

Rondvaart Amsterdam

Verbaas je over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en pakhuizen van Amsterdam, vanaf het water lijken ze nog groter en mooier. Verder maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Mokum rijk is. Zo zul je onder andere over de Amstel, langs de bekende Magere brug en het wereldberoemde Anne Frank huis varen. En vanaf het water bekeken, is de Westerkerk mogelijk nog fotogenieker dan vanaf straatniveau.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij Lovers voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee, daar hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • De rondvaart duurt één uur.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Rederij Lovers.
  • De boten van Rederij Lovers zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Coronamaatregelen Rederij Lovers

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: nvt
Horeca: nvt
Overige maatregelen: https://www.lovers.nl/nl/covid-19-faq/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Rederij Lovers met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.