Maatregelen coronavirus Rederij Lovers

Rederij Lovers volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij Lovers

Een bezoek aan Amsterdam is pas compleet als je de stad vanaf het water heb beleefd.

Rondvaart Amsterdam

Verbaas je over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en pakhuizen van Amsterdam, vanaf het water lijken ze nog groter en mooier. Verder maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Mokum rijk is. Zo zul je onder andere over de Amstel, langs de bekende Magere brug en het wereldberoemde Anne Frank huis varen. En vanaf het water bekeken, is de Westerkerk mogelijk nog fotogenieker dan vanaf straatniveau.

Coronamaatregelen Rederij Lovers

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking