advertentie

Recreatiegebied Bernisse

Bernisse
 
Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review
 


  • alttekst

Het recreatiegebied De Bernisse ligt tussen het Spui en het Voedingskanaal.

De Bernisse is 7 kilometer lang en bestaat uit meertjes, kommen en plassen. Samen met de bossen, drassige natuur en weilanden is het gebied 300 hectare groot. Er zijn speciale strandjes, trailerhellingen en aanlegsteigers gemaakt. Je kunt er roeien, kanoën, surfen en uiteraard zwemmen. Varen met motorboten is niet toegestaan.

Voor vogelliefhebbers en vissers is dit een prachtig gebied. De fietspaden verbinden de historische dorpskernen met Spijkenisse.

In recreatiegebied De Bernisse kunt u genieten van diverse zwemlocaties. In Zuidland ligt een strand aan de oostzijde en westzijde van de Stompaardseplas. Een groot deel van deze plas wordt gebruikt als surfmeer. Aan de westzijde van Zuidland ligt een 'spartelvijver' speciaal voor jonge kinderen. In Simonshaven ligt een groot strand geleden aan de Stompaardseplas

In de Hoenderhoek vindt u aan de oostzijde een strand gelegen aan een dagkampeerterrein. Door het Gemeenlandse Rak over te steken komt u terecht bij het strand aan de oostzijde van Abbenbroek. Hier kunt u surfen en vissen. Bij de meeste strandjes zijn kleine horecatentjes gevestigd en kunt u gebruik maken van speel- en ligweides

De gebieden zijn goed bereikbaar met de auto en fiets en bieden voldoende parkeermogelijkheden. Er zijn overal wandelpaden en fietsroutes aangelegd.


Kenmerken van Recreatiegebied Bernisse
Fietsroutes, Wandelroutes, Recreatiegebieden, Natuurgebieden
Recreatiegebied BernisseFietsroutesWandelroutesRecreatiegebiedenNatuurgebieden

Klantenbeoordeling Recreatiegebied Bernisse

 
(0 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Gratis

Gratis entree

Praktisch


Suggesties


Geen foto

Meijendel

Wassenaar
(0 beoordelingen)
Het duingebied van Meijendel ligt tussen Scheveningen en Wassenaar, heeft een oppervlakte van 1875 hectare en wordt beheerd door Dunea.
Geen foto

Het Ossekopke

Rucphen
(0 beoordelingen)
Het Ossekopke is een in de bossen gelegen uitspanning.
Geen foto

Delftse Hout

Delft
(0 beoordelingen)
Ontdek natuur- en recreatiegebied de Delftse Hout aan de hand van de vele wandel- en fietsroutes. Ook leuk voor de kinderen.
Geen foto

Boerderij 't Geertje

Zoeterwoude
(0 beoordelingen)
Boerderij 't Geertje is een veehouderij met geiten, kippen, koeien, varkens, pony's en paarden.