advertentie

Grand Parc Puy du Fou

Les Epesses (Fr)
 
(4 beoordelingen)
Grand Parc Puy du Fou  554


 • alttekst

Maak kennis met het schitterende natuurpark van meer dan 50 hectare.

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.

Ga mee op een onvergetelijke reis in de tijd voor het hele gezin! Grandioze spektakels, epische avonturen en sterke emoties…
Kom mee en beleef een unieke ervaring in Puy du Fou, meerdere malen verkozen tot “beste park ter wereld*”!

Vergeet de 20e eeuw en reis mee door de tijd die begint bij aankomst in Puy du Fou! Maak kennis met het schitterende natuurpark van meer dan 50 hectare waar zowel overdag als ’s avonds meer dan 20 grandioze voorstellingen worden gegeven, 4 authentieke dorpjes met kunsthandwerkers en meer dan 1500 dieren in de vrije natuur.

Reis door de eeuwen heen van voorstelling tot voorstelling en van avontuur naar avontuur. Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts van de ridders, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van de vogels... Elke eeuw belooft weer een nieuw avontuur!

In Puy du Fou wacht de geschiedenis alleen nog op jou!

Tickets zijn exclusief bezoek aan de avondvoorstelling La Cinéscénie.

*Thea Classic Award voor het beste park ter wereld in 2012 in Los Angeles en Applause Award voor het beste park ter wereld in 2014 in Orlando.


Kenmerken van Grand Parc Puy du Fou
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Attractieparken
Puy du Fou-Grand ParcGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Attractieparken

Klantenbeoordeling Grand Parc Puy du Fou

 
(4 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenh.baert, 10 september 2018 Groep
De beste ervaring ooit

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Behalve de topprestaties die het park waarmaakt, zijn ook de wetenswaardigheden over de organisatie, techniek en educatie ongekend.

Rierink, 5 augustus 2018 Gezin
super park, een must see

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

wat een ontzettend mooi park. wij zijn er met ons gezin geweest (2 volwassenen en 2 kinderen 7 en 9jaar)tijdens onze zomer vakantie in Frankrijk. we hebben getwijfeld of we er wel heen zouden gaan omdat het vanaf onze camping nog ruim 100km rijden was. wat zijn we ontzettend blij dat we toch zijn gegaan. aangekomen kwamen we op een ruime nette en overzichtelijke parkeerplaats waar we naar ons parkeervak werden gederigeerd door een parkeerwachter (parkeren is gratis bij het park). na 5 minuten lopen kwamen we bij de ingang waar iedereen die naar binnen wilde werd gefouilleerd. toch wel een fijn gevoel . na een minuut of 10 waren we binnen en kon onze dag beginnen. de eerste show die ging beginnen was vlak bij de ingang en omwille van de tijd hebben we ervoor gekozen om geen kastje te regelen waar je door middel van oordopjes de show in het Nederlands te horen krijgt. achteraf was dit ook niet nodig omdat alle show zo compleet zijn dat de taal die er gesproken word er niet toe doet om het verhaal te kunnen volgen. je waant je tijdens zo'n dag door de geschiedenis van de Romeinen die in een arena elkaar te lijf gaan met paardenracen en zelfs tijgers en leeuwen, de sfeer in een gevulde arena die qua afmeting niet onder doet dan het orgineel in Rome die doet denken aan een chamions league finale. in 1 woord fantastisch. vervolgens kom je bij de vikingen waar er zelfs een schip van onderwater bovenkomt met bemanning erop die vanuit onderwater bovenwater weer to leven komt. een fantastische show met zelfs meer dan 200 roofvogels tot een kasteel waarvan er meer dan 100m muur uit het niets verdwijnt in de grond. en dit is nog maar een kleine greep uit de meer dan fantastisch belevingen tijdens het bezoek aan het park. zeer professionele acteurs en zeer goede effecten. vergelijkbaar met de ravelijnshow van de Efteling zijn de voorstellingen maar dan veel professioneler en uitgebreider. de. echte must see. zeker als je er in de buurt bent.

Kikivan, 3 augustus 2018 Gezin
Heel bijzonder en de moeite waard.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Prachtige shows. Alles is mooi gemaakt, heel professioneel, zoveel mensen en dieren die aan de shows mee werken, bewegende decorstukken. Wij hebben de 6 hoofdshows gezien en 2 andere shows. Je kan goed je eigen lunch meenemen maar ook veel eetgelegenheden. Tip plan de avond van tevoren (dan staan de tijden op de website) naar welke shows je wil gaan. Houd rekening met de wat grotere afstanden tussen de shows. Het was heel druk maar we konden alle shows bijwonen.

Arthur_11, 10 augustus 2017 Gezin
Top park, geheel andere beleving

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Mooi park. Geen attracties, maar imposante voorstellingen. Echt een aanrader. Zeker zien! Geen probleem om eigen lunch mee te nemen, hoewel Park prima restaurants heeft. Wij hebben de volgende shows bezocht: de Romeinen, de Vikingen, secret de la Lance. O ja, ook L'odyssee de Puy de Fou bezocht. Kan je gerust overslaan al is het einde wel mooi. Fabels van La Fontaine ook geen tijd aan verdoen. Wij hadden het park ook een paar jaar geleden al bezocht. Blijft leuk. Om een voorstelling te maken. Het lijkt een beetje op de Raveleij show in de Efteling maar dan een factor 10x beter.


Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel. Kijk op de website voor actuele prijzen.http://www.puydufou.com

Prijzen en tickets

Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen.

Praktisch

  Adres

 • Les Epesses (Fr) Puy du Fou-Grand Parc

  Les Epesses (Fr)
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0820-09 10 10 (€0,12/min v.a. vast toestel)
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Raadpleeg voor actuele openingsdagen en -tijden de website.

  Openingstijden

  Raadpleeg voor actuele openingsdagen en -tijden de website. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar