Maatregelen coronavirus Puy du Fou

Puy du Fou volgt de richtlijnen van de Franse regering. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Puy du Fou

Tot € 10,- korting

Maak kennis met het schitterende natuurpark van meer dan 55 hectare en ga mee op een onvergetelijke reis door de tijd!

Ga mee op een onvergetelijke reis in de tijd voor het hele gezin! Grandioze spektakels, epische avonturen en sterke emoties… Kom mee en beleef een unieke ervaring in Puy du Fou!

Reis door de tijd, van de oudheid tot het heden. Maak kennis met het schitterende natuurpark van meer dan 55 hectare waar zowel overdag als ’s avonds meer dan 20 spectaculaire voorstellingen worden gegeven, met vier authentieke dorpjes van kunsthandwerkers en meer dan 1500 dieren in de vrije natuur.

Reis door de eeuwen heen van voorstelling tot voorstelling en van avontuur naar avontuur. Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts van de ridders, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van 330 roofvogels... Elke eeuw belooft weer een nieuw avontuur!
Bezoek zeker ook als de avond valt de magische watersymfonie van 'Les Orgues de Feu'.

In Puy du Fou wacht de geschiedenis alleen nog op jou!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.