Maatregelen coronavirus Puur Terschelling

Puur Terschelling volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Puur Terschelling

5% korting

Ontdek op bijzondere wijze de rijkdom van de Terschellinger natuur met Puur Terschelling
Land van ANWB ZILVER

Terschelling is een fenomeen, je raakt er nooit uitgekeken op de dynamiek van de natuur (bos, duinen, wad, strand, cranberryvelden). Het eilandgevoel verveelt nimmer. Je kunt dit op een bijzondere manier beleven via Puur Terschelling. Op de rug van een Fries paard bijvoorbeeld, of in een huifkar. Wandelend naast een vriendelijke ezel. Zittend bij een kampvuur. Op de arrenslee. Met de picknickmand. Puur Terschelling is het bedrijf van het echtpaar Anne en Daniëlle, gevestigd midden in het 'laatste' (= meest oostelijke) dorpje van Terschelling, Oosterend. Zij delen hun liefde voor het eiland met jou, in de vorm van talloze activiteiten, eventueel gecombineerd met sport, spel en catering.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Puur Terschelling. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

Je dient het ticket geprint mee te nemen naar Puur Terschelling.

Coronamaatregelen Puur Terschelling

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Overnachten in Terschelling

Voel de wind door je haren, het zand tussen je tenen en de zon op je huid. Geniet extra lang van het prachtige waddeneiland met het arrangement 4 of 5 dagen Terschelling - Residence Terschelling. Je verblijft heerlijk aan de rand van de duinen in Résidence Terschelling Wellness Waddenresort.

Let op: deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in een ANWB-winkel.