Vijf tips voor een dagje pretpark

Er staat over twee weken een lang weekend voor de deur. Daarom vijf pretparken die leuk zijn om te bezoeken en een aantrekkelijke korting hebben.

Met heel veel keuze aan pretparken in ons kleine landje, is het soms moeiljk om te beslissen. Daarom helpen wij je een handje.

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.

Bestel tickets korting

Dolfinarium

Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het eind van de dag weet jij alles over deze unieke dieren.

Bestel tickets met korting

Plopsa parken

Bezoek jouw Studio 100 helden in één van de Plopsa parken in Nederland, België of Duitsland. Beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin, met attracties voor jong en oud.

Bestel tickets met korting

Phantasialand

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie een spectaculaire dag uit. In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en shows. Bezoek Phantasialand vóór 16 juni en krijg een gratis entreeticket voor een tweede dag in Phantasialand!

Bestel tickets met korting

Ook leuk