Maatregelen coronavirus PortAventura Park

PortAventura Park volgt de maatregelen van de Spaanse regering. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

PortAventura Park

10% korting

In PortAventura Park kun je elke dag genieten van wel 40 oogverblindende shows en talloze attracties.

PortAventura Park

Ga op een onvergetelijk wereldavontuur en bezoek exotische plaatsen zoals China, Polynesia, Far West, México en Mediterrània. Bezoek zeker ook SésamoAventura, het gebied voor families ingericht volgens de wereld van Sesamstraat. In PortAventura Park vind je 40 attracties die zowel waaghalzen als kleine kinderen geweldig zullen vinden.
Ben je op zoek naar spanning, waag je dan op de acht duizelingwekkende loopings van Dragon Khan en maak een rit in de hoogste achtbaan van Europa: Shambhala! Als je attracties zoekt waar je spanning en plezier met elkaar deelt, mis dan niet de verfrissende tocht in Tutuki Splash, de leuke rit van Tomahawk of de angstaanjagende reis in de Tren de la Mina!

Ferrari Land

Beleef een unieke dag in Ferrari Land met het hele gezin! Ontdek alle geheimen achter het beroemde Italiaanse automerk en zijn oprichter, Enzo Ferrari. 
Bereid je voor op een adrenaline kick in Red Force en schiet van 0 naar 180 km/u in slechts 5 seconden. Waan je een echte Formule 1 coureur en race tegen jouw familie in Maranello Grand Race. Of ontdek de geschiedenis van Ferrari in het interactieve museum.

Caribe Aquatic Park

Er wacht meer dan 50.000 m2 aan plezier op je in waterpark Caribe Aquatic Park! Hier vind je verkoeling, leuke zwembaden en heel veel spetterende glijbanen!

Aanvullende ticketinformatie

Wij hebben momenteel verschillende tickets in de verkoop:

 • 1 dag PortAventura Park - Hoogseizoen/Laagseizoen
  Tickets zijn geldig voor een bezoek aan PortAventura Park voor één dag. Tickets zijn geldig t/m 10 januari 2021. Wanneer je op 'Bestel tickets' klikt, zie je een kalender met verschillende kleuren. Deze verschillende kleuren geven de Hoogseizoen-dagen en de Laagseizoen-dagen aan.
 • 1 dag Ferrari Land - Hoogseizoen/Laagseizoen
  Tickets zijn geldig voor een bezoek aan Ferrari Land voor één dag. Tickets zijn geldig t/m 10 januari 2021. Wanneer je op 'Bestel tickets' klikt, zie je een kalender met verschillende kleuren. Deze verschillende kleuren geven de Hoogseizoen-dagen en de Laagseizoen-dagen aan.
 • 1 dag Caribe Aquatic Park
  Tickets zijn geldig voor een bezoek aan Caribe Aquatic Park voor één dag. Caribe Aquatic Park is geopend van 30 mei t/m 13 september 2020.
 • 1 dag combiticket PortAventura + Ferrari Land
  Tickets zijn geldig voor een bezoek aan PortAventura Park en Ferrari Land op dezelfde dag. Tickets zijn geldig t/m 10 januari 2021.
 • 2 dagen combiticket PortAventura + Ferrari Land
  Ticket is geldig voor een bezoek aan PortAventura Park en Ferrari Land op dezelfde dag + een bezoek aan PortAventura Park binnen 3 dagen na het eerste gebruik. Tickets zijn geldig t/m 10 januari 2021.
 • 3 dagen combiticket PortAventura + Ferrari Land
  Tickets zijn geldig voor een bezoek aan PortAventura Park en Ferrari Land op dezelfde dag + een bezoek van 2 dagen aan PortAventura Park binnen 7 dagen na het eerste gebruik. Tickets zijn geldig t/m 10 januari 2021.
 • 3 dagen combiticket PortAventura + Ferrari Land + Caribe Aquatic Park
  Tickets zijn geldig voor een bezoek aan PortAventura Park en Ferrari Land op dezelfde dag + 1 dag PortAventura Park + 1 dag Caribe Aquatic Park, binnen 7 dagen na het eerste gebruik. Tickets zijn geldig van 30 mei t/m 13 september 2020.

Let op: Voor alle bovenstaande ticketcategorieën geldt dat het ticket aan de kassa van het attractiepark moet worden ingewisseld voor een toegangsticket. Je dient de tickets daarom geprint mee te nemen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.