Let op: tickets Plopsaqua De Panne pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Plopsaqua De Panne volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. LET OP: Op dit moment heeft de Belgische regering voor sommige Nederlandse provincies ‘code rood’ of ‘code oranje’ afgegeven. Hierdoor gelden er bepaalde maatregelen voor inwoners uit deze provincies. Op deze pagina, onder het kopje ‘Coronamaatregelen’ vind je meer informatie hierover.

Plopsaqua De Panne

Tot € 6,- korting

Plopsaqua De Panne: het coolste waterpark van België!

Wickie's wonderwaterwereld

Beleef spannende avonturen in Plopsaqua De Panne met Wickie de Viking! Dit zwemparadijs is een uniek themapark met speciale licht- en geluidseffecten. Zwem door ravijnen en watervallen in de wildwaterbaan. Neem een kijkje op Halvar's Drakkar, een vikingboot met twee waterkanonnen waarmee je jouw vrienden kunt natspuiten. En let goed op in het golfslagbad, want hier breekt meerdere keren per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los!
Let op: het stormbad is geopend, maar zal vanwege de coronamaatregelen tijdelijk niet stormen.

Waterpret voor jong en oud

De allerkleinsten kunnen heerlijk spelen in Wickie's Speeldorp met de drie glijbanen, de spetterende watereffecten en op de kleurrijke speeltuigen. Maar ook voor jonge tieners is er van alles te beleven! Wring je op een boei, met z'n tweeën of alleen, door scherpe bochten op De Glijdende Banden glijbaan. Maak een nummer 1-hit van jouw rit in de Disco Slide. En echte durfals glijden van de spectaculaire Sky Drop, de hoogste glijbaan van België! 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Plopsaqua De Panne. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: het dragen van een mondkapje vanaf aankomst op de parkeerplaats tot in de kleedkamers en bij het naar huis vertrekken is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar.
  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Plopsaqua De Panne.

 Coronamaatregelen Plopsaqua De Panne

In België geldt een code rood voor reizen naar en terugkeer vanuit de Nederlandse provincies Zuid-Holland, Noord-Holland. Vakantiegangers uit deze gebieden zijn niet welkom. Daarnaast geldt code oranje voor Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg. Niet-essentiële reizigers uit deze provincies worden bij aankomst in België geadviseerd om preventief te testen en in zelfquarantaine te gaan. Dit geldt voor zowel Nederlandse als Belgische reizigers. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken