Let op: tickets Plopsaland De Panne pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Plopsaland De Panne volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. LET OP: Op dit moment heeft de Belgische regering voor sommige Nederlandse provincies ‘code rood’ of ‘code oranje’ afgegeven. Hierdoor gelden er bepaalde maatregelen voor inwoners uit deze provincies. Op deze pagina, onder het kopje ‘Coronamaatregelen’ vind je meer informatie hierover.

Plopsaland De Panne

Tot € 10,- korting

Beleef met de hele familie een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne.

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op hun favoriete outdoorattracties of in het volledig overdekte Mayaland. 

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Plopsaland De Panne. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: het dragen van een mondkapje gedurende je bezoek aan Plopsaland De Panne is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar.
  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Plopsaland De Panne.

 Coronamaatregelen Plopsaland De Panne

In België geldt een code rood voor reizen naar en terugkeer vanuit de Nederlandse provincies Zuid-Holland, Noord-Holland. Vakantiegangers uit deze gebieden zijn niet welkom. Daarnaast geldt code oranje voor Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg. Niet-essentiële reizigers uit deze provincies worden bij aankomst in België geadviseerd om preventief te testen en in zelfquarantaine te gaan. Dit geldt voor zowel Nederlandse als Belgische reizigers. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken