Let op: tickets Plopsa Indoor Hasselt pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Plopsa Indoor Hasselt volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Plopsa Indoor Hasselt

Tot € 5,- korting

Beleef buitengewoon veel binnenpret bij Plopsa Indoor Hasselt.

Binnenpret voor iedereen

Toeters, bellen en confetti, want Plopsa Indoor Hasselt bestaat al 15 jaar! Of het nou regent of niet: ploppertjes van 2 tot 10 jaar trekken op ontdekkingstocht in de wondere wereld van hun favoriete Studio 100-helden met maar liefst 25 betoverende attracties.

Ontmoet je favoriete Plopsa-figuren in het prachtige theater, doe samen de confettidans, spring in de Wickie Coaster en ga razendsnel door de grot, swing in de K3-disco en ga samen met Piet Piraat op avontuur op De Scheve Schuit. Daarnaast is er ook een grote buitenzone waar je met mooi weer heerlijk kan springen tussen de Dansende Fonteinen en kan leren rijden in het K3-Verkeerspark. Waar wacht je nog op?

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Plopsa Indoor Hasselt. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Plopsa Indoor Hasselt.
  • Betaald parkeren voor € 10,-. Een parkeerkaart kan je halen bij de betaalautomaat bij de ingang van het park.

Coronamaatregelen Plopsa Indoor Hasselt

Dit uitje hanteert de richtlijnen van de Belgische regering. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels. 

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken