Momenteel geen kaartverkoop Plopsa Indoor Hasselt

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is Plopsa Indoor Hasselt momenteel gesloten. Wij hebben daarom momenteel de kaartverkoop voor dit uitje stopgezet. Het attractiepark verwacht 20 november de deuren weer te kunnen openen.

Plopsa Indoor Hasselt

Tot € 6,- korting

Beleef buitengewoon veel binnenpret bij Plopsa Indoor Hasselt.

Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 supercoole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden.

Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis liveshow met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren! 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Plopsa Indoor Hasselt. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: het dragen van een mondkapje gedurende je bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar.
  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Plopsa Indoor Hasselt.

 Coronamaatregelen Plopsa Indoor Hasselt

Dit uitje hanteert de richtlijnen van de Belgische regering. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel. 

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken