Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is de leukste stop met een dak erop!

Beleef een spetterende dag

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden! Swing met K3 in de K3-disco, verken de grote Plops speelboom, ontmoet je Studio 100-helden in het prachtige theater en vaar mee op de hoge golven van de Woeste Zee!

Blijf je liever veilig aan wal? Raas tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen en verken de donkere grot samen met Wickie de Viking op de Wickiebaan. Durf jij in de Anubis? In deze spannende twister draai je alle kanten op. Op de Vuurtoren geniet je op een zekere hoogte van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast want voor je het weet vlieg je met duizelingwekkende snelheid weer omlaag. Blijf je liever in de lucht? Dan mag je een ritje op de Vliegende Fietsen zeker niet missen. Hoe harder je trapt, hoe hoger je vliegt!

De kleinste Ploppertjes kunnen genieten van de vele speeltuigen in de grote Bumbaspeeltuin, een avontuurlijke rit maken in de Bumbamolen of springen tussen de dansende fonteinen. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Plopsa Indoor Coevorden. Klik op de volgende link om een reservering te plaatsen: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Coronamaatregelen Plopsa Indoor Coevorden

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken