Maatregelen coronavirus Plopsa Parken

Op basis van het advies van de overheid, besliste de Plopsa Group om haar parken voorlopig te sluiten. Deze maatregel heeft betrekking op de Belgische parken Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden in Nederland en Majaland Kownaty in Polen. Houd de website van Plopsa in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Plopsa Indoor Coevorden

Tot € 5,- korting

Plopsa Coevorden is de leukste stop met een dak erop!

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden! Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer de Woeste Zee! Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken