Maatregelen coronavirus Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket biedt direct toegang tot Plopsa Indoor Coevorden; reserveren is niet nodig.

Plopsa Indoor Coevorden

Tot € 6,- korting

Plopsa Coevorden is de leukste stop met een dak erop!

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden! Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer de Woeste Zee! Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het is niet nodig om een bezoekdatum te reserveren. Het aantal ANWB-bezoekers is ingecalculeerd in de totale capaciteit.
  • Bestel een kinderticket voor kinderen met een lengte tussen 85 cm en 1 meter. Bij de ingang van het park kan de lengte gecontroleerd worden.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Plopsa Indoor Coevorden.

Coronamaatregelen Plopsa Indoor Coevorden

Geopend vanaf: 29 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl/veilig-naar-plopsa-indoor-coevorden-alle-informatie

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie. 

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Coevorden voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Plopsa Indoor Coevorden:

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken