Let op: tickets Plopsa Holiday Park pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Plopsa Holiday Park volgt de richtlijnen van de Duitse regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. LET OP: Op dit moment heeft Duitsland de regio's Noord-Holland en Zuid-Holland tot risicogebied verklaard. Hierdoor gelden er bepaalde maatregelen voor inwoners uit deze provincies. Op deze pagina, onder het kopje 'coronamaatregelen Plopsa Holiday Park' vind je meer informatie hierover.

Plopsa Holiday Park

Tot € 11,- korting

Beleef kicks en plezier voor jong en oud bij Plopsa Holiday Park!

Plopsa Holiday Park is de perfecte getaway!

In dit Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, vind je meer dan 30 sensationele attracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. In het park staat oneindig veel plezier voor elke leeftijd op je te wachten!

De allerkleinsten kunnen hun eerste kriebeltjes beleven in het volledig gethematiseerde Mayaland of kapitein spelen op de Vissersboten, die in het midden van de gloednieuwe zone The Beach liggen. Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat en kickt op actie en snelheid, is de bigFM Expedition GeForce met zijn topsnelheid van maar liefst 120 km/u zeker een ritje waard. Zin in nog meer spanning en sensatie? Voel je gewichteloos in de mysterieuze Anubis Free Fall Tower of beleef een kippevelmoment op de launch coaster Sky Scream, die je in een mum van tijd naar een hoogte van 55 meter brengt!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Plopsa Holiday Park voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te plaatsen: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: op sommige plaatsen in het park moet een mond- en neusmasker worden gedragen. Neem daarom zelf je mond- en neusmaskers mee. We raden aan om meerdere maskers mee te nemen in het geval één van je maskers verloren of stuk raakt.
  • Kinderen kleiner dan 85 cm ontvangen gratis toegang tot Plopsa Holiday Park. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • Bestel een kinderticket voor kinderen met een lengte tussen 85 cm en 1 meter. Bij de ingang van het park kan de lengte gecontroleerd worden.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Plopsa Holiday Park.

Coronamaatregelen Plopsa Holiday Park

De Duitse overheid vraagt reizigers die uit de Nederlands provincies Noord-Holland en Zuid-Holland komen, zich bij aankomst in Duitsland preventief te laten testen. Ook wordt gevraagd om 14 dagen in zelfquarantaine te gaan. Dit geldt niet voor mensen afkomstig uit de andere Nederlandse provincies. Een Corona-test uit Nederland is geldig als preventieve test op voorwaarde dat deze uiterlijk 48 uur van tevoren is gedaan. Wanneer je je aan de Duitse grens laat testen moet je in zelfquarantaine de uitslag afwachten. Door de beperkte testcapaciteit kan dit enkele werkdagen duren.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in Duitsland.

Geopend vanaf: 10 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: www.holidaypark.de/nl/veilig-naar-holiday-park-alle-informatie

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie. 

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.