Let op: tickets Plopsa Coo pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Plopsa Coo volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. LET OP: Op dit moment heeft de Belgische regering voor sommige Nederlandse provincies ‘code rood’ of ‘code oranje’ afgegeven. Hierdoor gelden er bepaalde maatregelen voor inwoners uit deze provincies. Op deze pagina, onder het kopje ‘Coronamaatregelen’ vind je meer informatie hierover.

Plopsa Coo

Tot € 10,- korting

Vlakbij de watervallen van Coo, midden in de natuur, vind je Plopsa Coo!

Aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen ligt attractiepark Plopsa Coo. Hier genieten jong en oud van een combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei vind je meer dan 20 attracties voor de hele familie.

Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier!

Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier! 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Plopsa Coo. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: het dragen van een mondkapje gedurende je bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar.
  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar Plopsa Coo.

 Coronamaatregelen Plopsa Coo

In België geldt een code rood voor reizen naar en terugkeer vanuit de Nederlandse provincies Zuid-Holland, Noord-Holland. Vakantiegangers uit deze gebieden zijn niet welkom. Daarnaast geldt code oranje voor Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg. Niet-essentiële reizigers uit deze provincies worden bij aankomst in België geadviseerd om preventief te testen en in zelfquarantaine te gaan. Dit geldt voor zowel Nederlandse als Belgische reizigers.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België.

Geopend vanaf: 1 juli 2020
Sanitaire voorzieningen Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.plopsacoo.be/nl/veilig-naar-plopsa-coo-vragen-en-antwoorden

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken