Momenteel geen kaartverkoop Plopsa Coo

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is Plopsa Coo momenteel gesloten. Wij hebben daarom momenteel de kaartverkoop voor dit uitje stopgezet. Het attractiepark verwacht in 2021 de deuren weer te kunnen openen.

Plopsa Coo

Vlakbij de watervallen van Coo, midden in de natuur, vind je Plopsa Coo!

Aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen ligt attractiepark Plopsa Coo. Hier genieten jong en oud van een combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei vind je meer dan 20 attracties voor de hele familie.

Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier!

Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier! 

 Coronamaatregelen Plopsa Coo

Dit uitje hanteert de richtlijnen van de Belgische regering. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken