advertentie

Philips Museum

Eindhoven
 
(1 beoordeling)
Philips Museum  551

Koop nu een ticket voor het Philips Museum

Koop nu

 • alttekst

In het hart van Eindhoven, op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 begon met de productie van gloeilampen, vind je het Philips Museum.

Beleef hoe Philips zich heeft ontwikkeld van een kleine fabriek tot een toonaangevend wereldconcern op het gebied van gezondheidszorg en duurzame verlichting. Het Philips Museum is een modern interactief museum en is zeer geschikt voor een bezoekje met de hele familie.

Speel met het hele gezin Mission Eureka, een innovatief groepsspel voor iedereen vanaf 8 jaar over meer dan 100 jaar Philips uitvindingen. Je speelt het spel op een iPad, in een team van 2 t/m 4 personen. Je krijgt verschillende opdrachten die je oplost zoals een echte onderzoeker. Mission Eureka is een avontuur waarin je op een speelse manier de onderzoeker in jezelf leert kennen.

Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van Philips is in het Philips Museum een nieuw spectaculair onderdeel in de tentoonstelling te beleven: de ‘Innovation and youExperience. De ‘Innovation and youExperience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een unieke blik in de toekomst en de rol die de moderne techniek daarin speelt.


Kenmerken van Philips Museum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
Philips MuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling Philips Museum

 
(1 beoordeling)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenW. Boonstra, 9 februari 2017 Groep
leerzaam

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

We hebben een hele mooie middag gehad in het museum, de vrijwilligers waren heel enthousiast en gaven een hele fijne en duidelijke uitleg. Na afloop hebben we nog een heerlijk bakje koffie gedronken in de eigen koffiehoek. We raden het zeker aan aan vrienden en bekenden om hier eens een bezoek te brengen.


Prijzen en tickets

leden
Entreeticket volwassenen (vanaf 19 jaar)
€ 9,
-
Entreeticket kinderen (6 t/m 18 jaar)
€ 4,
50
Entreeticket kinderen onder de 6 jaar gratis entree

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2018
te gebruiken t/m 31 december 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Philips Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Philips Museum. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Emmasingel 315611 AZEindhoven Philips Museum
  Emmasingel 31
  5611 AZ Eindhoven
  Plan uw route

  Contact

  Bel 040 - 235 9030
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website voor de actuele openingstijden.

  Openingstijden

  Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Openluchtmuseum Eynderhoof

Nederweert-Eind
(1 beoordeling)
In Eynderhoof kun je beleven hoe de mensen rond 1900 werkten, woonden, leefden en speelden. De nadruk ligt daarbij op het wonen en werken in de Peel. Alle gebouwen van het museum zijn afkomstig uit de omgeving en steen voor steen weer opgebouwd.
Geen foto

Binnenstadsparochie Eindhoven

Eindhoven
(0 beoordelingen)
Kerk de Sint Cathrien biedt een uitgebreid programma voor hen die zich willen verdiepen in christelijke spiritualiteit.
Geen foto

Buitencentrum De Pelen

Ospel
(0 beoordelingen)
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel.
Geen foto

Kasteel Heeswijk

Heeswijk Dinther
(0 beoordelingen)
Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, ligt het formidabele Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht uit de 11e eeuw.