advertentie

Philips Museum

Eindhoven
 
(1 beoordeling)
Philips Museum  551

Koop je ticket voor het Philips Museum met korting tot € 2,-

Tot € 2,- korting

 • alttekst

In het hart van Eindhoven, op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 begon met de productie van gloeilampen, vind je het Philips Museum.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.

Beleef hoe Philips zich heeft ontwikkeld van een kleine fabriek tot een toonaangevend wereldconcern op het gebied van gezondheidszorg en duurzame verlichting. Het Philips Museum is een modern interactief museum en is zeer geschikt voor een bezoekje met de hele familie.
 
In de zomervakantie kun je bij het Philips Museum terecht voor familievoorstelling De Lamp, Museum Kids Factory en je kunt altijd je bezoek uitbreiden met de Lampjes Speurtocht, of een iPad-tour zoals Mission Eureka en de Philips Design Tour.

Speciaal voor in de zomer: Familievoorstelling De Lamp
Van 14 t/m 22 juli wordt de korte toneelvoorstelling: ‘De Lamp’ gespeeld. In dit intieme toneelstuk met het sfeervolle oude fabriekje als decor, vertelt het Lampenmaakstertje samen met Gerard en Anton Philips hoe het was om in 1891 bij Philips & Co te werken. Het technische proces van het maken van de eerste Philips-gloeilampen wordt in het toneelstuk op een eenvoudige manier uitgelegd. Voor De Lamp betaal je alleen de reguliere entreeprijs voor het museum.

Speciaal voor in de zomer: Museum Kids Factory

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen van maandag 23 t/m zondag 29 juli aan de slag met techniek. Van 11.15-12.45 uur, van 13.15-14.45 uur of van 15.15-16.45 uur kunnen zij solderen, zagen, bouwen, 3D-printen, electronische circuits maken en nog veel meer. Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, kunnen er per sessie maximaal 25 kinderen meedoen. Dus reserveer op tijd je kaartje via www.philips-museum.com. De kosten voor deelname zijn een entreekaart voor het Philips Museum + €2,- p.p.

Lampjes Speurtocht
Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen samen met hun ouders op zoek gaan naar verborgen tekens in het museum die je alleen kunt zien met het magische lampje van de speurtocht. Na afloop krijg je een cadeautje uit de grabbelton. De kosten voor deelname zijn een entreekaart voor het Philips Museum + €2,- p.p.

Mission Eureka

Speel Mission Eureka op een iPad in een team van twee tot vier personen. Je krijgt opdrachten die je samen met je team moet uitvoeren. Ontdek met puzzels en spellen hoe led-licht werkt en wat röntgen doet. De kosten voor deelname zijn een entreekaart voor het Philips Museum + €5,- per iPad.
Philips Design Tour
In de iPad-tour vol augmented reality kan elke bezoeker met een iPad in de hand de wereld van Philips Design en de ideeën achter iconische producten ontdekken. Award winning tour! De kosten voor deelname zijn een entreekaart voor het Philips Museum + €5,- per iPad.


Kenmerken van Philips Museum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
Philips MuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling Philips Museum

 
(1 beoordeling)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenW. Boonstra, 9 februari 2017 Groep
leerzaam

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

We hebben een hele mooie middag gehad in het museum, de vrijwilligers waren heel enthousiast en gaven een hele fijne en duidelijke uitleg. Na afloop hebben we nog een heerlijk bakje koffie gedronken in de eigen koffiehoek. We raden het zeker aan aan vrienden en bekenden om hier eens een bezoek te brengen.


Prijzen en tickets

leden
Volwassene vanaf 19 jaar van € 9,- voor
€ 7,
-
Kind van 6 t/m 18 jaar van € 4,50 voor
€ 3,
50
Kinderen t/m 5 jaar gratis toegang
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 juli 2018
te gebruiken t/m 1 september 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Philips Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het Philips Museum. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 september 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 juli 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 september 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Emmasingel 315611 AZEindhoven Philips Museum
  Emmasingel 31
  5611 AZ Eindhoven
  Plan uw route

  Contact

  Bel 040 - 235 9030
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens vakanties ook op maandagen geopend.

  Openingstijden

  Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
  Tijdens vakanties ook op maandagen geopend. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Buitencentrum De Pelen

Ospel
(0 beoordelingen)
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel.
Geen foto

Openluchtmuseum Eynderhoof

Nederweert-Eind
(0 beoordelingen)
In Eynderhoof kun je beleven hoe de mensen rond 1900 werkten, woonden, leefden en speelden. De nadruk ligt daarbij op het wonen en werken in de Peel. Alle gebouwen van het museum zijn afkomstig uit de omgeving en steen voor steen weer opgebouwd.
Geen foto

Bakkerijmuseum de Grenswachter

Luyksgestel
(0 beoordelingen)
Het Kempisch Bakkerijmuseum in Luyksgestel is een geweldige publiekstrekker, vooral voor gezinnen met kinderen. In de oude bakkerij wordt naar speciaal recept door echte bakkers 'ambachtelijk' gebakken.
Geen foto

MU Eindhoven

Eindhoven
(0 beoordelingen)
Voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst is MU een belevenis.