advertentie

Philips Museum

Eindhoven
 
(2 beoordelingen)
Philips Museum  552

Koop een ticket voor het Philips Museum van €9,00 voor €6,00

€3,00 korting

 • alttekst

In het hart van Eindhoven, op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 begon met de productie van gloeilampen, vind je het Philips Museum.

Beleef hoe Philips zich heeft ontwikkeld van een kleine fabriek tot een toonaangevend wereldconcern op het gebied van gezondheidszorg en duurzame verlichting. Het Philips Museum is een modern interactief museum en is zeer geschikt voor een bezoekje met de hele familie.

Speel met het hele gezin Mission Eureka, een innovatief groepsspel voor iedereen vanaf 8 jaar over meer dan 100 jaar Philips uitvindingen. Je speelt het spel op een iPad, in een team van 2 t/m 4 personen. Je krijgt verschillende opdrachten die je oplost zoals een echte onderzoeker. Mission Eureka is een avontuur waarin je op een speelse manier de onderzoeker in jezelf leert kennen.

Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van Philips is in het Philips Museum een nieuw spectaculair onderdeel in de tentoonstelling te beleven: de ‘Innovation and youExperience. De ‘Innovation and youExperience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een unieke blik in de toekomst en de rol die de moderne techniek daarin speelt.


Kenmerken van Philips Museum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
Philips MuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling Philips Museum

 
(2 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenW. Boonstra, 9 februari 2017 Groep
leerzaam

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

We hebben een hele mooie middag gehad in het museum, de vrijwilligers waren heel enthousiast en gaven een hele fijne en duidelijke uitleg. Na afloop hebben we nog een heerlijk bakje koffie gedronken in de eigen koffiehoek. We raden het zeker aan aan vrienden en bekenden om hier eens een bezoek te brengen.

AJMW Leyten, 4 januari 2015
Prachtige reis door de geschiedenis van Philips

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Een heel fijne middag doorgebracht in het Philips museum in het centrum van Eindhoven. Het was nuttig, leerzaam én leuk. Tussendoor in het gezellige museumcafé lekker wat gegeten en gedronken. Een herhaalbezoek zeker waard!


Prijzen en tickets

leden
volwassenen van €9,00 voor
€ 6,
00
kinderen (6 t/m 17 jr)
€ 4,
50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2017
te gebruiken t/m 31 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Philips Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Philips Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Emmasingel 315611 AZEindhoven Philips Museum
  Emmasingel 31
  5611 AZ Eindhoven
  Plan uw route

  Contact

  Bel 040 - 235 9030
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Di t/m zo: 11.00-17.00

  Openingstijden

  Di t/m zo: 11.00-17.00 Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

MU Eindhoven

Eindhoven
(0 beoordelingen)
Voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst is MU een belevenis.
Geen foto

Bakkerijmuseum de Grenswachter

Luyksgestel
(2 beoordelingen)
Het Kempisch Bakkerijmuseum in Luyksgestel is een geweldige publiekstrekker, vooral voor gezinnen met kinderen. In de oude bakkerij wordt naar speciaal recept door echte bakkers 'ambachtelijk' gebakken.
Geen foto

Openluchtmuseum Eynderhoof

Nederweert-Eind
(1 beoordeling)
In Eynderhoof kun je beleven hoe de mensen rond 1900 werkten, woonden, leefden en speelden. De nadruk ligt daarbij op het wonen en werken in de Peel. Alle gebouwen van het museum zijn afkomstig uit de omgeving en steen voor steen weer opgebouwd.
Geen foto

Binnenstadsparochie Eindhoven

Eindhoven
(0 beoordelingen)
Kerk de Sint Cathrien biedt een uitgebreid programma voor hen die zich willen verdiepen in christelijke spiritualiteit.