Phantasialand

Tot € 15,- korting

Beleef een phantastische dag in Phantasialand!

Samen de meest onvergetelijke momenten beleven

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Het park werd in 2018 door de leden van de ANWB verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens.

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld.

Nieuw! Crazy Bats, de beste VR-achtbaan voor de hele familie

Sinds kort staat 's werelds langste VR-achtbaan voor de hele familie in Phantasialand! Hier worden animatiefilm en achtbaan één. Zet de VR-bril op en duik in een spannend avontuur met drie maffe vleermuizen en jij in de hoofdrol.

Wintertraum

Vanaf 22 november is Phantasialand sfeervol versierd met duizenden lichtjes en prachtige decoraties. Je kunt schaatsen op de schaatsbaan, spectaculaire shows bijwonen, genieten van winterse lekkernijen en jouw ogen uitkijken bij het gigantische vuurwerkspektakel. Diverse achtbanen en andere attracties zijn zelfs bij temperaturen tot -10°C geopend!

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.