Phantasialand

Tot € 12,- korting

Bezoek Phantasialand vóór 31 augustus en krijg een tweede bezoek in juli en augustus cadeau!

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en shows. Met attracties voor het hele gezin, waarbij ook de allerkleinsten genoeg kunnen ontdekken én de spannendste thrillrides voor de waaghalzen onder ons, valt er genoeg te beleven. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

1x betalen, 2x pret

Bezoek Phantasialand vóór 31 augustus 2019 en wissel jouw uitgeprinte ticket, op de dag van bezoek, in het park in voor het gratis tweede kaartje. Signeer het tweede kaartje met jouw naam en ontvang een tweede bezoek in juli of augustus cadeau! Het gratis ticket is al vanaf de volgende dag geldig op vertoon van jouw identificatiebewijs. 
Het ticket kan vanaf 12:00 uur ingewisseld worden bij de actiestand op de Kaiserplatz of vanaf 15:00 uur tot parksluiting bij alle uitgangen.
Let op: je kan het ticket alleen op de dag van bezoek omwisselen. 

Nieuw! Crazy Bats, de knotsgekke VR-achtbaan voor de hele familie

Sinds kort staat 's werelds langste VR-achtbaan voor de hele familie in Phantasialand! Hier worden animatiefilm en achtbaan één. Zet de VR-bril op en duik in een spannend avontuur met drie maffe vleermuizen en jij in de hoofdrol.

Voor iedereen toegankelijk

We willen graag dat iedereen zich thuis voelt tijdens een bezoek aan Phantasialand, ook bezoekers met een beperking. Meer informatie vind je hier.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.