Phantasialand

Tot € 12,50 korting

Bezoek Phantasialand vóór 1 mei en krijg een gratis entreeticket voor een tweede dag in Phantasialand!
Land van ANWB

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie een spectaculaire dag uit. In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en shows. Met attracties voor het hele gezin, waarbij ook de allerkleinsten genoeg kunnen ontdekken én de spannendste thrillrides voor de waaghalzen onder ons, valt er genoeg te beleven. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

Raas bijvoorbeeld met Taron, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan van de wereld, door een imposant vulkaanlandschap. Of stap in Raik, de snelste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort, en scheer tussen machtige rotsen door: eerst vooruit en daarna achteruit! Ga vervolgens op expeditie in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. En sla ook zeker mijntreinachtbaan Colorado Adventure niet over.
Echte waaghalzen laten zich niet afschrikken door Black Mamba, een meermaals bekroonde 'inverted coaster' vol loopings en kurkentrekkers. Of ga met de hele familie op muizenjacht in de 3D-attractie Maus au Chocolat. De kleintjes kunnen hun mooiste fantasieën uit laten komen in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town.

1x betalen, 2x pret

Bezoek Phantasialand vóór 1 mei 2019 en wissel op de dag van bezoek in het park jouw uitgeprinte ticket in voor het gratis tweede kaartje. Signeer het tweede kaartje met jouw naam en bezoek het park later nog een keer! Het gratis ticket is al vanaf de volgende dag geldig op vertoon van jouw identificatiebewijs.
Let op: het gratis ticket is niet geldig in juli en augustus 2019. Het gratis ticket is tot en met 3 november 2019 te gebruiken.

Voor iedereen toegankelijk

We willen graag dat iedereen zich thuis voelt tijdens een bezoek aan Phantasialand, ook bezoekers met een beperking. Meer informatie vind je hier.