Maatregelen coronavirus Phantasialand

Phantasialand sluit tijdelijk haar deuren vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Hierdoor is het attractiepark t/m 26 maart 2021 gesloten. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Phantasialand

Beleef een phantastische dag in Phantasialand!

Samen de meest onvergetelijke momenten beleven

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de twee prachtige themahotels. Phantasialand werd in 2020 door de leden van de ANWB verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens.

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld.

Kom op avontuur in de nieuwe wereld Rookburgh!

Ontdek Rookburgh; een wereld die alle fantasie te boven gaat. Heb je altijd al eens willen vliegen? Stap dan in Flying Launch Coaster F.L.Y. en maak jouw dromen waar. Deze achtbaan is ’s werelds eerste Flying Launch Coaster en ook de langste Flying Coaster ter wereld. Stap in de achtbaan en ervaar de vrijheid van het vliegen.
Maak je bezoek compleet in Rookburgh en blijf slapen in hotel Charles Lindbergh als een echte Aeronaut. Vanuit je eigen privé-aeronautencabine is het mogelijk om de luchtvaart van dichtbij mee te maken. Ook op culinair gebied valt er genoeg te beleven in Rookburgh. Geniet van allerlei lekkere huisgemaakte gerechten, van zoet tot hartig. Probeer bijvoorbeeld één van de 15 heerlijke soorten craft bier of een spannende cocktailbowl!
In Rookburgh beleef je avontuur op een nieuwe manier. Hier komen culinair genot & sfeer, hotel & achtbaan perfect samen. Dompel je zintuigen onder in deze nieuwe wereld en laat je dromen uitkomen.

Coronamaatregelen Phantasialand

Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in Duitsland. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.