Theatervoorstellingen afgelast ivm coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Peter Pan de Musical

Ga mee op avontuur met Wendy en Peter Pan naar Nimmerland: het land waar niets onmogelijk is.

Peter Pan de Musical

Wendy is verrast als Peter Pan via het raam haar slaapkamer komt binnenvliegen. Als Peter Pan vervolgens besluit haar mee te nemen naar Nimmerland, begint het avontuur echt!
Wendy leert vliegen van het elfje Tinkerbel en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Op Nimmerland ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ze komen er ook ruige piraten tegen.
Is Wendy er klaar voor om met Peter Pan te strijden tegen Kapitein Haak?

De familiemusical Peter Pan is van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin. Peter Pan is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

De voorstelling duurt ongeveer één uur. De voorstelling heeft geen pauze.