Pannenkoekhuis Hans en Grietje

Profiteer van € 2,00 korting

Pannenkoeken eten in een sprookjeswereld. Ga op bezoek bij Hans en Grietje!
Land van ANWB BRONZE 2019 Leukste uitje van Flevoland

De pannenkoeken en taarten worden zelf gebakken en het schepijs wordt op een bijzondere manier geserveerd. Maar het pannenkoekenhuis zelf is de echte beleving!

Voor jong en oud is er van alles te beleven: van geheime trappen en een heksenketel tot aan tafels die bewegen en ineens scheef staan. En met de indoor-glijbaan kom je terecht in de grote speelkelder! Door het hele restaurant kom je terecht in kamers waar alles op zijn kop staat of waar de hele vloer beweegt. En als je zit te eten, zet de heks de wasmachine nog wel eens aan: overal zeepbellen! Je komt ogen en oren tekort!

Buiten spelen kan natuurlijk ook. Er zijn trampolines en springkussen van klein tot enorm groot! En er is een familieschommel waar je met 10 mensen op kan, een hooiberg en het huisje van Hans & Grietje. Speel het sprookje echt na door het Broodkruimeltjesroute te volgen in het bos!

Arrangement

Het arrangement bestaat uit een broodje met twee dips, pannenkoek naar keuze, boerenijs en voor de kinderen onbeperkt limonade. Het arrangement is exclusief de drankjes voor volwassenen.

Reserveren

Maak na het bestellen van de tickets een reservering bij Pannenkoekhuis Hans en Grietje. Reserveren kan via het e-mailadres reserveren@hansgriet.nl.

Let op: tickets zijn alleen via deze website te koop en niet in de ANWB-winkel.