Maatregelen coronavirus Pannenkoekenboot Rotterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Pannenkoekenboot Rotterdam

Tot € 4,50 korting

De Pannenkoekenboot is een oergezellige boot waar je onbeperkt pannenkoeken kunt eten tijdens een prachtige tocht over de Maas.

In 60 minuten vaar je door de Rotterdamse wateren met een prachtig uitzicht over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!  

Onbeperkt pannenkoeken eten

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van heerlijke pannenkoeken. Op de tafel vind je diverse toppings zodat je jouw pannenkoek eerst kan versieren voordat je hem opeet. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 60 minuten?

Na het pannenkoeken eten is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kan je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken. Voor de jongste gasten zijn er kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij de Pannenkoekboot Rotterdam. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.
Let op: de tickets zijn vanaf 1 juli te gebruiken.

Aanvullende ticketinformatie

Momenteel hebben wij twee verschillende tickets in de verkoop: 

  • Tickets die geldig zijn op weekenddagen
  • Tickets die geldig zijn op doordeweekse dagen

Bij beide tickets zijn de rondvaart van 60 minuten en het onbeperkte pannenkoekenbuffet inbegrepen. De tickets zijn exclusief drankjes en niet geldig op feestdagen. 
Let op: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Pannenkoekenboot Rotterdam.

Coronamaatregelen Pannenkoekenboot Rotterdam

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: http://rotterdam.pannenkoekenboot.nl/coronamaatregelen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Pannenkoekenboot Rotterdam met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Rotterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: de aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
De tickets zijn niet geldig op feestdagen. De genuttigde drankjes dien je aan boord nog af te rekenen.