Pannenkoekenboot Rotterdam

Tot € 4,50 korting

De Pannenkoekenboot is een oergezellige boot waar je onbeperkt pannenkoeken kunt eten tijdens een prachtige tocht over de Maas.

In 75 minuten vaar je door de Rotterdamse wateren met een prachtig uitzicht over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!  In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten? Het record staat momenteel op 15 pannenkoeken.

Na het pannenkoeken eten, kun je buiten lekker uitwaaien op het dek. Bij mooi weer is het natuurlijk ook heerlijk om buiten te smullen van de pannenkoeken! Speciaal voor onze jonge gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een grote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Let op: de aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
De aanbieding is niet geldig op feestdagen.
Voorafgaand reserveren is verplicht! Maak hier jouw online reservering.