Let op: tickets Oyfo Techniekmuseum pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Oyfo Techniekmuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Oyfo Techniekmuseum

€ 2,50 korting

Word enthousiast over techniek in Oyfo Techniekmuseum!

Verken Oyfo als een ware uitvinder

Maak kennis met techniek en wetenschap in Oyfo Techniekmuseum. In het nieuwe interactieve Techniekmuseum kun je nu op ontdekkingstocht als een ware uitvinder! In de oude fabriek van Hazemeijer onderzoek je wat techniek in ons leven betekent. Dat doe je door de verschillende zones met interactieve spellen te doorlopen. 

Zie hoe onze wereld verandert door technologie. Kom alles te weten over stoommachines en smartphones. Over robots en kunst. Over energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles over mens en techniek. Verken Oyfo als een ware uitvinder; niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Oyfo Techniekmuseum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Oyfo Techniekmuseum.
  • Neem de tickets geprint mee.
  • Vanaf de gekozen aanvangstijd heb je een kwartier om binnen te komen.
  • Tijdens bijzondere tentoonstellingen of andere bijzondere activiteiten kan een toeslag worden gevraagd.
  • Het museum is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Alleen hulphonden zijn welkom bij Oyfo.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van Hazemeijer Hengelo; Hazemeijerstraat 400, 7555 RJ Hengelo.

Coronamaatregelen Oyfo Techniekmuseum

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.