Boek je ticket online

Boek je ticket en gewenste tijdslot via de button hieronder. Zo ben je verzekerd van jouw plek in de wereld van dance en omzeil je de wachtrij bij de entree.

Our House

10% korting

Ontdek de evolutie van internationale elektronische dance muziek, verteld in zes hoofdstukken en talloze interactieve installaties.

Bestel hier je tickets en boek je gewenste tijdslot voor Our House 

Our House is een modern museum over elektronische muziekcultuur, gevestigd in Amsterdam. Ontdek de evolutie van elektronische dance muziek via deze high-tech, audio-visuele tentoonstelling, verteld in zes hoofdstukken en talloze interactieve installaties.

De geschiedenis van dance

Van Amsterdam tot Tokio en van Londen tot Chicago... Elektronische dance muziekcultuur is overal. Ben je klaar om de allereerste beats, allereerste warenhuisnachten en gevoelens van totale vrijheid te ervaren? Our House brengt je op een futuristische en innovatieve reis door de oorsprong en transformatie van elektronische dance muziek, de muziekgenre van een rebelse 'underground' gemeenschap die zich ontwikkelde tot een globaal cultureel fenomeen. 

Verken en leer over de 'roots' van dance muziek en de volledige reis ervan door de ogen van de makers: de DJ-producers, de promotors, de creatieven en de fotografen. Verteld door gerenommeerde DJ-producers Kevin Saunderson, Carl Cox, Armin van Buuren, Diplo en Charlotte de Witte. 

Interactieve installaties

Ga op ontdekkingstocht en speel met iconische drummachines zoals Roland's TR-808 of de TB-303 en alles daartussenin en zie welke productievaardigheden je in jezelf kunt ontdekken. Bezoek The Future en neem een kijkje in de toekomst van het nachtleven, het clubleven, festivals en muziekproductie. Het hoogtepunt, The Culture Ride, is een laatste groet aan een cultuur en mens die alles heeft doen veranderen. Van de meest fundamentele clubs en festivals tot de meest invloedrijke tracks en remixes. Deze 4D-ervaring tilt dingen naar een hoger niveau!

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Our House in samenwerking met Our House. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Our House. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Our House met 10% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Our House via  https://anwb.seetickets.com/customerservice

Bestel hier je tickets en boek je gewenste tijdslot voor Our House  

Aanvullende informatie

  • Dit museum is niet geschikt voor jonge kinderen (0-9 jaar) en mensen met epilepsie.
  • Zwangere vrouwen kunnen tijdens de shows achterin de zaal staan i.v.m. het geluidsniveau.
  • Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • Raadpleeg de website voor het parkeren.

Coronamaatregelen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor de nieuwe maatregelen rondom het Coronatoegangsbewijs of kijk op de eigen website van het uitje voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels