Let op: tickets De Orchideeën Hoeve pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. De Orchideeën Hoeve volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Orchideeën Hoeve Luttelgeest

€ 2,- korting

Een perfecte dag in de tropen beleef je bij Orchideeën Hoeve Luttelgeest.
Land van ANWB GOUD

Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of eindeloos speelplezier: de Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-see!

Dwaal over geheime junglepaden, maak jouw vakantieselfie tussen duizenden vlinders of met een papegaai op je hoofd, griezel bij de jungleshows en lunch onder de sprookjesachtige bloemenzee in de 'Zwevende' Bloementuin. In de Orchideeën Hoeve ervaar je het beste van de tropen binnen handbereik!

De Orchideeën Hoeve is een avontuurlijke belevenis voor jong en oud, geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Orchideeen Hoeve. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van De Orchideeën Hoeve

We bieden twee verschillende tickets aan voor de Orchideeën Hoeve:

  • Zomer tickets: geldig voor een bezoek t/m 31 augustus
    Je ontvangt € 2,- korting op de kassaprijs.
  • Reguliere tickets: geldig voor een bezoek t/m 31 december
    Je ontvangt € 2,- korting op een ticket incl. non-alcoholische drank en gebakje naar keuze.

Coronamaatregelen Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Geopend vanaf: 16 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend met extra hygiënemaatregelen
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: Er is een éénrichtingroute aangegeven. 

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie. 

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Orchideeën Hoeve met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Luttelgeest voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de ANWB-winkel.