Maatregelen coronavirus Oorlogsmuseum Overloon

Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Je kunt i.v.m. de capaciteit helaas geen tickets bestellen voor een bezoek vandaag, morgen of overmorgen. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Oorlogsmuseum Overloon volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting én gratis drankje

Meer dan vijftig miljoen mensen stierven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Oorlogsmuseum Overloon laat zien hoe dat heeft kunnen gebeuren.

Oorlog hoort in een museum

Naast aandacht voor de bevrijding en de Slag bij Overloon, wordt er bij Oorlogsmuseum Overloon ook aandacht besteed aan het 'gewone' leven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In de permanente tentoonstelling 'Nederland in de Tweede Wereldoorlog' nemen acht mensen je mee terug naar hun leven in de oorlog. Een leven vol verzet, verlies en soms 'gewoon' de dag proberen door te komen. Een leven vol moeilijke keuzes, elke dag weer. Wat zou jij doen? In de tentoonstelling kom je voor zware dilemma's te staan en kan je zelf aangeven welke keuzes jij zou maken.

In Oorlogsmuseum Overloon zijn diverse tentoonstellingen te bekijken. Daarnaast heeft het museum meer dan 200 vlieg-, vaar-, en voertuigen. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Je kunt i.v.m. de capaciteit helaas geen tickets bestellen voor een bezoek vandaag, morgen of overmorgen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kan het gratis kopje koffie/thee in het Museum café nuttigen.

Coronamaatregelen Oorlogsmuseum Overloon

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.