Omniversum

20% korting

Bij het Omniversum ben je onderdeel van de actie!

In dit filmtheater kijk je naar een scherm dat 4500 keer groter is dan een gewone televisie en hoor je uit 36 speakers 15000 watt aan geluid, hierdoor worden jouw zintuigen overdonderd met de grootste filmervaring ooit.
Omniversum neemt je met grootbeeldfilms mee naar andere werelden. Zo ontmoet je de astronauten van het Internationale Space Station en kom je oog in oog te staan met de meest fascinerende natuur en dieren op aarde. En dat allemaal vanuit je luie stoel. Bij Omniversum kijk je niet naar een film, maar ben je onderdeel van de film!

Backyard Wilderness

Katie woont met haar familie naast een bos, maar doordat ze altijd met haar telefoon bezig is, kent ze de geheimen van het bos eigenlijk helemaal niet. Vanwege een schoolproject moet Katie zich gaan verdiepen in de natuur en komt ze erachter dat Wi-Fi niet de enige belangrijke schakel in het leven is. Backyard Wilderness draait vanaf 12 februari minimaal een half jaar lang in Omniversum.

Nieuwe films

In Omniversum zijn een aantal nieuwe films te zien, zoals Apollo 11, first steps en de familiefilm Superpower Dogs, over zes dappere viervoeters die mensenlevens redden.

Elk heel uur start een nieuwe film. De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar, omdat jongere kinderen het grote scherm en het geluidssysteem als overweldigend kunnen ervaren.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.