Maatregelen coronavirus Omniversum

Omniversum volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Omniversum

€ 4,- korting

Bij het Omniversum ben je onderdeel van de actie!

In dit filmtheater kijk je naar een scherm dat 4500 keer groter is dan een gewone televisie en hoor je uit 36 speakers 15000 watt aan geluid, hierdoor worden jouw zintuigen overdonderd met de grootste filmervaring ooit.

Ontdek andere werelden

Omniversum neemt je met grootbeeldfilms mee naar andere werelden. Zo word je meegenomen naar verre, afgelegen natuurgebieden waar je oog in oog komt met de spirit beer of naar de bodem van de oceanen waar je de meest fascinerende dieren op aarde ontmoet. En dat allemaal vanuit je luie stoel. Bij Omniversum kijk je niet naar een film, maar ben je onderdeel van de film!

Wild Canada

De nieuwe film Wild Canada is echt een aanrader. De film vertelt het verhaal over de wonderschone natuur, de beren en de andere bewoners van het Canadese natuurpark Great Bear Rainforest. Samen met de First Nations-volkeren leven de grizzlyberen, wolven, zeeotters en bultruggen al duizenden jaren samen in dit landschap. In de film volgen we spiritbeer Mox in haar leven. Een totaalbeleving voor jong en oud.

Let op: vooraf reserveren wordt aangeraden

Na aanschaf van je ticket kun je een reservering plaatsen voor de gewenste voorstelling. Je hoeft dan niet meer langs de kassa bij Omniversum. Je kunt kiezen uit alle films die in Omniversum draaien. Je maakt een reservering voor een filmvoorstelling op een datum naar keuze. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Meer informatie

Elk heel uur start een nieuwe film. De films zijn geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. De adviesleeftijd voor Omniversum is vanaf 6 jaar, omdat jongere kinderen het grote scherm en het geluidssysteem als overweldigend kunnen ervaren. De films zijn in het Nederlands gesproken, via de speciale Omniversum app kan je via jouw mobiele telefoon (en headset) de orginele, Engelstalige versie te volgen.
Bekijk de filmagenda van Omniversum.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.