Maatregelen coronavirus Omniversum

Omniversum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Omniversum

€ 4,- korting

Reis deze zomer naar verre landen vanuit jouw luie stoel in Omniversum!

In dit filmtheater kijk je naar een scherm dat 4500 keer groter is dan een gewone televisie en hoor je uit 36 speakers 15000 watt aan geluid, hierdoor worden jouw zintuigen overdonderd met de grootste filmervaring ooit.

Ontdek andere werelden

Omniversum neemt je met grootbeeldfilms mee naar andere werelden. Zo word je meegenomen naar verre, afgelegen natuurgebieden waar je oog in oog komt met de spirit beer of naar de bodem van de oceanen waar je de meest fascinerende dieren op aarde ontmoet. En dat allemaal vanuit je luie stoel. Bij Omniversum kijk je niet naar een film, maar ben je onderdeel van de film!

Film Antarctica

De film Antarctica is exclusief te zien in Omniversum. De naam zegt het al: de film gaat over het indrukwekkende land Antarctica. Hoewel het daar vrijwel onbewoond, koud en omringd door de ruwste oceanen is, leven er aparte en bijzonder wezens. Kom deze film snel bewonderen! 

Let op: vooraf reserveren wordt aangeraden

Na aanschaf van je ticket kun je een reservering plaatsen voor de gewenste voorstelling. Je hoeft dan niet meer langs de kassa bij Omniversum. Je kunt kiezen uit alle films die in Omniversum draaien. Je maakt een reservering voor een filmvoorstelling op een datum naar keuze. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

Elk heel uur start een nieuwe film. De films zijn geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. De adviesleeftijd voor Omniversum is vanaf 6 jaar, omdat jongere kinderen het grote scherm en het geluidssysteem als overweldigend kunnen ervaren. De films zijn in het Nederlands gesproken, via de speciale Omniversum app kan je via jouw mobiele telefoon (en headset) de orginele, Engelstalige versie te volgen.
Bekijk de filmagenda van Omniversum.

Let op: de tickets zijn niet geldig voor het programma van Omniversum Cinema. De films, die het Omniversum onder de noemer Omniversum Cinema in de avonduren vertoond, zijn ook geen grootbeeldfilms.

Coronamaatregelen Omniversum

Sanitaire voorzieningen: Beperkt toegankelijk
Horeca: Geopend met beperkt assortiment
Overige maatregelen: https://www.omniversum.nl/nl/welkom-terug

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.