Maatregelen coronavirus NEMO Science Museum

NEMO Science Museum is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

NEMO Science Museum

Bestel tickets

Ontdek hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken bij NEMO.

In NEMO Science Museum ontdek je hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken.

Onderzoek verschillende verdiepingen vol experimenten, demonstraties en workshops. Ga zelf aan de slag en vind uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat. Na een bezoek aan NEMO is een knetterende trui of een regenboog nooit meer hetzelfde.

10% korting in de NEMO shop

Bestel jouw tickets via de ANWB en ontvang 10% korting op artikelen uit de NEMO Shop. Je hoeft hiervoor alleen maar jouw ANWB-ticket bij de kassa in de NEMO Shop te laten zien. De korting is niet geldig op boeken.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.