Maatregelen coronavirus NEMO Science Museum

NEMO Science Museum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 2 dagen van tevoren. Wij raden af om tickets te bestellen op dezelfde dag als de gewenste bezoekdatum, de beschikbaarheid kan namelijk erg hard gaan.

NEMO Science Museum

25% korting

Ontdek hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken bij NEMO.

In NEMO Science Museum ontdek je hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken.

Onderzoek verschillende verdiepingen vol experimenten, demonstraties en workshops. Ga zelf aan de slag en vind uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat. Na een bezoek aan NEMO is een knetterende trui of een regenboog nooit meer hetzelfde.

10% korting in de NEMO shop

Bestel jouw tickets via de ANWB en ontvang 10% korting op artikelen uit de NEMO Shop. Je hoeft hiervoor alleen maar jouw ANWB-ticket bij de kassa in de NEMO Shop te laten zien. De korting is niet geldig op boeken.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 2 dagen van tevoren. Wij raden af om tickets te bestellen op dezelfde dag als of één dag voorafgaand aan de gewenste bezoekdatum, de beschikbaarheid kan namelijk erg hard gaan.
  • Tickets zijn maximaal een maand vooruit te boeken. Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen en valt deze wel binnen de actieperiode? Wacht dan even met bestellen tot de datum er wel tussen staat.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • In verband met het coronavirus mag je NEMO maximaal 3 uur bezoeken. Jouw 3 uur gaat in vanaf het gekozen tijdslot.

Coronamaatregelen NEMO

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/bezoek/veiligbezoek/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan NEMO Science Museum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.