advertentie

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem
 
(39 beoordelingen)
Nederlands Openluchtmuseum  4539

Bestel tickets met 15% korting

15% korting

Het Openluchtmuseum is vol verhalen. Over wonen en werken, leren en spelen, gebruiken en tradities.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. De verhalen van de voormalige bewoners worden bewaard. Ga op ontdekking in het 44 hectare groene museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

Kinderen kunnen op het kindererf water pompen, emmers dragen aan een juk, wassen met een wasbord en er zijn dieren om te knuffelen en te verzorgen. Allemaal karweitjes die vroeger heel gewoon waren op de boerderij. Je kunt dwalen door het Amsterdamse doolhof, genieten van overheerlijke poffertjes en de dag afsluiten met een ritje in de tram.


Kenmerken van Nederlands Openluchtmuseum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur
Nederlands OpenluchtmuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Nederlands Openluchtmuseum

 
(39 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenJ.W.A.M, 11 september 2018 Stel
Prachtig mooi museum, we hebben veel terug gezien van ons eigen verleden.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

In het museum was veel tentoon gesteld van een periode die we zelf nog hebben meegemaakt. Ook was de manier van tentoon stellen bijzonder, kortom het was een zeer interessant bezoek op een mooie dag aan gezien we geluk hadden met het weer. De looprichting en dus ook de nummering van de desbetreffende onderdelen van het park was "linksom" en daarom bevreemde het me dat de rijrichting van de tram tegengesteld was, persoonlijk had ik het logischer gevonden dat deze dan ook "linksom" was. Het was natuurlijk geen nadeel maar het viel mij op.

Mw. Vonk, 3 september 2018 Stel
Een heel leuk uitje die echt de hele dag duurt

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Diverse keren ben ik al in het open luchtmuseum geweest. Afgelopen week zijn we er weer ( zelfs 2 keren) geweest. Tot mijn verrassing waren er dingen bijgekomen. Het is t.o.v een aantal jaren geleden diverser en levendiger geworden. In de Canon vindt veel interactie plaats en is speels zeer leerzaam. Wij zijn alleen daar al 2 uren binnen geweest. Er rijden mooie trammetjes door het hele park waardoor je de loopafstanden kunt beperken. Het park is goed rolstoeltoegankelijk en overal staan bankjes. Op een leuke wijze zie je een stukje geschiedenis van Nederland.

Brugm02, 27 augustus 2018 Gezin
Perfect dagje uit voor oud en jong

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Recent met de kinderen een dagje naar het openluchtmuseum geweest. Een echte belevenis. De kinderen hebben dingen gezien die ze nooit hebben gekend en voor de volwassenen was het een Aha-Erlibnis. Zelfs nog zaken geleerd, die ook voor volwassenen nog onbekend zijn, zoals het spreekwoord 'onder de plak zitten'. ;-) We waren er op een ietwat minder mooie dag (qua weer), maar zelfs met een bui kun je genoeg binnen zijn om daar geen echte hinder van te ondervinden. Het wandelen door het park is daarbij een gezonde aangelegenheid. Een echte aanrader en wij gaan zeker snel weer voor een bezoekje, want hebben nog lang niet alles gezien.

Flod1, 21 augustus 2018 Stel
Prachtige Dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Prima uitleg op de diverse locaties

FransvV, 12 augustus 2018 Groep
Te veel te zien voor 1 dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Als je werkelijk dingen gaat bekijken, dan doe je in 1 dag te veel indrukken op. Vrijwilligers geven met zoveel passie leuke uitleg en vaak verhalen uit hun eigen verleden of verleden van hun ouders. En bij mooi weer is er ook zoveel buiten te genieten. Wij Nederlanders gaan veel te snel de grens over. Er is in Nederland toch zoveel te beleven. Als ik dan toch een minpuntje mag melden. De café- en restaurant-faciliteiten zijn - zeker op een mooie zomerdag - te beperkt.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Entree va 13 jaar van € 19,- voor
€ 16,
15
Entree van 4 t/m 12 jaar van € 16,- voor
€ 13,
60

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 28 oktober 2018
te gebruiken t/m 28 oktober 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Nederlands Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het Nederlands Openluchtmuseum. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 30 maart t/m 28 oktober 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 oktober 2018, 12.00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 30 maart t/m 28 oktober 2018

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Hoeferlaan 46816 SGArnhem Nederlands Openluchtmuseum
  Hoeferlaan 4
  6816 SG Arnhem
  Plan uw route

  Contact

  Bel 026-3576111
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(95 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
€ 1,- korting

Airborne Museum 'Hartenstein'

Oosterbeek
(1 beoordeling)
In het voormalig Britse hoofdkwartier in 1944, villa Hartenstein, is het Airborne Museum gevestigd.
Geen foto

Museum Arnhem

Arnhem
(0 beoordelingen)
Museum Arnhem is een museum waar beeldende vormen van realisme kritisch bevraagd worden, dat een dynamisch, actueel en kwalitatief hoogstaand collectie- en tentoonstellingsbeleid voert en dat ruimte biedt voor reflectie en debat
Geen foto

Kroller-Muller Museum

Otterlo
(0 beoordelingen)
Wereldberoemde collectie kunst met in het middelpunt Van Gogh en de beeldentuin in Het Nationaal Park de Hoge Veluwe.