advertentie

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem
 
(24 beoordelingen)
Nederlands Openluchtmuseum  4524

Bestel tickets voor het Nederlands Openluchtmuseum met 25% korting

25% korting

Het Openluchtmuseum is vol verhalen. Over wonen en werken, leren en spelen, gebruiken en tradities.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. De verhalen van de voormalige bewoners worden bewaard. Ga op ontdekking in het 44 hectare groene museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

Kinderen kunnen op het kindererf water pompen, emmers dragen aan een juk, wassen met een wasbord en er zijn dieren om te knuffelen en te verzorgen. Allemaal karweitjes die vroeger heel gewoon waren op de boerderij. Je kunt dwalen door het Amsterdamse doolhof, genieten van overheerlijke poffertjes en de dag afsluiten met een ritje in de tram.


Kenmerken van Nederlands Openluchtmuseum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur
Nederlands OpenluchtmuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Nederlands Openluchtmuseum

 
(24 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenstonemountain, 11 juni 2018 Gezin
Prachtig museum. Ook voor kinderen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

We hebben niet alles in één dag kunnen zien. Dit ook omdat het een erg warme dag was. We waren met onze Canadese familie. Daarom erg genoten van de tentoonstelling van Nederlanders die naar Canada zijn vertrokken. Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel. Op z'on hete dag zou er wel wat meer horeca kunnen zijn

SandyH, 9 juni 2018 Groep
Prima

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Prima dagje, minder te doen dan ik dacht. Voor de kids had ik iets meer activiteiten verwacht ipv kijken.

Ebbenhoutje, 3 juni 2018 Gezin
Op een mooie 2e pinksterdag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Op pinkstermaandag was het lekker week, in het openluchtmuseum lekker druk, maar niet te druk. Alles op ons gemakkelijk kunnen bekijken en genoten van cultuur en geschiedenis van Nederland. Alleen het Canon niet helemaal gedaan/gezien, maar dat doen we de volgende keer. Ook fijnbdatde hond in het museum binnen mocht.

mirnada, 22 mei 2018 Gezin
fijne dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Waren met mijn moeder 85 jaar en rolstoel naar het park. Over het algemeen goed begaanbaar. Alleen in de huisjes niet altijd ivm de drukte die er was. Jammer ook dat er maar zo weinig plekken zijn waar je even kan zitten en iets te drinken en/of te eten kan bestellen. En waar het wel kan is het zo druk dat er geen plaats is en zo er een plaats is moet je zo lang wachten dat het niet leuk meer is. Toch al met al een leuke dag. Veel herkenbare dingen voor mijn moeder waardoor ze uit zichzelf iets meer vertelde. Wat ze niet gauw doet. Maar ook heel veel wat ze niet herkende omdat het niet van haar streek kwam en dat vond ze dan ook weer leuk om te zien. Aankleding park op zich is mooi. Moeder en wij ook van dat genoten. Voor haar en ons echt dagje uit.

Plucky, 27 april 2018 Stel
Teleurstellend

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Misschien zijn we er een beetje te vaak geweest, maar we dachten dus in de Kaasfabriek kaasjes te kunnen kopen en bij de Kruidenier lekkere, speciale theesoorten. We rijden ongeveer 1,5 uur (enkele rit) en dan is het een teleurstelling, dat er bij de Kaasfabriek geen kaas werd verkocht en de Kruidenier een leeg pand was. Lege panden zien we in onze eigen binnenstad al genoeg; in het Openluchtmuseum hadden we dat niet verwacht.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Volwassene vanaf 13 jaar van € 19,- voor
€ 14,
25
Kind van 4 t/m 12 jaar van € 16,- voor
€ 12,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 30 juni 2018
te gebruiken t/m 31 augustus 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Nederlands Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het Nederlands Openluchtmuseum. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 augustus 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 augustus 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Hoeferlaan 46816 SGArnhem Nederlands Openluchtmuseum
  Hoeferlaan 4
  6816 SG Arnhem
  Plan uw route

  Contact

  Bel 026-3576111
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
Tot € 5,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(56 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
€ 1,- korting

Airborne Museum 'Hartenstein'

Oosterbeek
(1 beoordeling)
In het voormalig Britse hoofdkwartier in 1944, villa Hartenstein, is het Airborne Museum gevestigd.
Geen foto

Museum Arnhem

Arnhem
(0 beoordelingen)
Museum Arnhem is een museum waar beeldende vormen van realisme kritisch bevraagd worden, dat een dynamisch, actueel en kwalitatief hoogstaand collectie- en tentoonstellingsbeleid voert en dat ruimte biedt voor reflectie en debat
Geen foto

Kroller-Muller Museum

Otterlo
(0 beoordelingen)
Wereldberoemde collectie kunst met in het middelpunt Van Gogh en de beeldentuin in Het Nationaal Park de Hoge Veluwe.