advertentie

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem
 
(36 beoordelingen)
Nederlands Openluchtmuseum  4,16666666666667536

Profiteer nu van 25% korting op een entreeticket van het Openluchtmuseum

25% korting

Het Openluchtmuseum is vol verhalen. Over wonen en werken, leren en spelen, gebruiken en tradities.

In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. De verhalen van de voormalige bewoners worden bewaard. Ga op ontdekking in het 44 hectare groene museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

Kinderen kunnen op het kindererf water pompen, emmers dragen aan een juk, wassen met een wasbord en er zijn dieren om te knuffelen en te verzorgen. Allemaal karweitjes die vroeger heel gewoon waren op de boerderij. Je kunt dwalen door het Amsterdamse doolhof, genieten van overheerlijke poffertjes en de dag afsluiten met een ritje in de tram.

De Canon van Nederland

Vanaf 23 september kun je in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem de Canon van Nederland te zien: een spectaculaire presentatie van de 50 belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland. Hier kun je ervaren welke gebeurtenissen en personen Nederland gemaakt hebben tot wat het nu is. Denk daarbij aan de VOC, Willem van Oranje, de Tweede Wereldoorlog, maar ook Anne Frank en de komst van de Euro. Zie hier ook Trijntje, het oudste skelet van Nederland. Ze werd gevonden tijdens werkzaamheden rondom de Betuwelijn, vandaar de naam ´Trijntje´. Speel daarnaast leuke en leerzame games, ontdek nieuwe steden door als ontdekkingsreiziger langs de kust te varen. Of leer onderhandelen zoals de Romeinen en Germanen deden. Je beleeft het in de Canon van Nederland!


Kenmerken van Nederlands Openluchtmuseum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur
Nederlands OpenluchtmuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Nederlands Openluchtmuseum

 
(36 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenPamela M, 30 oktober 2017 Gezin
Leerzaam en leuk, top dagje uit

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met kinderen (5 & 7) een volle dag in het park geweest, en nog niet alles gezien. Juist de uitleg van het personeel/ de vrijwilligers zorgt ervoor dat groot en klein geboeid blijven. We hebben meteen nieuwe kaartjes gekocht, want de Canon hebben we nog niet eens gezien!

Wescha, 30 oktober 2017 Groep
Fantastisch park over het verleden

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wat een leuk park zeg! Wij hebben genoten, zoveel gezien. Wij zijn nog niet zo oud, 55, maar toch spullen uit onze jeugd gezien! Maar ook van nog veel vroeger. Zeker een aanrader

Bokkenfamilie, 28 oktober 2017 Gezin
Een must voor iedereen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Voor de derde keer naar de Canon, je kunt nooit alles in 1keer zien en ondergaan. Ik snap nu dat het Diarama waarvan ik eerst dacht dat het jammer was dat het verdween, echt te gedateerd was. De mogelijkheden, vooral technisch en IT, zijn nu zo veranderd dat deze expositie top is en up- to - date.

kwcj 63, 28 oktober 2017 Gezin
40 jaar getrouwd

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

14-10-2017 Een prachtige dag om met kinderen en kleinkinderen, 40 jaar, terug in de tijd te gaan. Wat zijn veel dingen herkenbaar voor ons en haast niet te begrijpen voor de kleinkinderen. Denk maar eens aan het speelgoed of het maken van appelmoes. Gelukkig was een bedstee ook voor ons te lang geleden. Beslist een aanrader. Karin

Veluwenaar, 26 oktober 2017 Gezin
Het heden werd verleden!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met ons zoontje van 7 jaar gingen we op zijn verjaardag naar het Openluchtmuseum. Het was een prachtige zomerse dag met 25 graden en dat op 16 oktober! Heel bijzonder! De tram vond hij geweldig wat door het park reed en je bij verschillende haltes kon uitstappen.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Entreeticket volwassenen (vanaf 13 jaar) van € 19,- voor
€ 14,
25
Entreeticket kinderen (4 t/m 12 jaar) van € 16,- voor
€ 12,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 21 januari 2018
te gebruiken t/m 21 januari 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Nederlands Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het Nederlands Openluchtmuseum. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 21 januari 2018.Tickets zijn niet geldig op 16 en 17 december 2017.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 21 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 21 januari 2018. Tickets zijn niet geldig op 16 en 17 december 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Actueel

Winter in het Openluchtmuseum

9-12-2017  -  21-1-2018

Van 9 december 2017 t/m 21 januari 2018 beleef je een echte historische winter in het Openluchtmuseum! Zwier rondjes op de ijsbaan, ontdek de Canon van Nederland en doe mee aan nog veel meer leuke activiteiten. Kijk op de website voor het complete programma.

Winter in het Openluchtmuseum

9-12-2017  -  21-1-2018

Van 9 december 2017 t/m 21 januari 2018 beleef je een echte historische winter in het Openluchtmuseum! Zwier rondjes op de ijsbaan, ontdek de Canon van Nederland en doe mee aan nog veel meer leuke activiteiten. Kijk op de website voor het complete programma.

Praktisch

  Adres

 • Hoeferlaan 46816 SGArnhem Nederlands Openluchtmuseum
  Hoeferlaan 4
  6816 SG Arnhem
  Plan uw route

  Contact

  Bel 026-3576111
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(70 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
€1,00 korting

Airborne Museum 'Hartenstein'

Oosterbeek
(4 beoordelingen)
In het voormalig Britse hoofdkwartier in 1944, villa Hartenstein, is het Airborne Museum gevestigd.
Geen foto

Museum Arnhem

Arnhem
(0 beoordelingen)
Museum Arnhem is een museum waar beeldende vormen van realisme kritisch bevraagd worden, dat een dynamisch, actueel en kwalitatief hoogstaand collectie- en tentoonstellingsbeleid voert en dat ruimte biedt voor reflectie en debat
Geen foto

Kroller-Muller Museum

Otterlo
(3 beoordelingen)
Wereldberoemde collectie kunst met in het middelpunt Van Gogh en de beeldentuin in Het Nationaal Park de Hoge Veluwe.