advertentie

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem
 
(30 beoordelingen)
Nederlands Openluchtmuseum  4530

Bestel tickets met 15% korting

15% korting

Het Openluchtmuseum is vol verhalen. Over wonen en werken, leren en spelen, gebruiken en tradities.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. De verhalen van de voormalige bewoners worden bewaard. Ga op ontdekking in het 44 hectare groene museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

Kinderen kunnen op het kindererf water pompen, emmers dragen aan een juk, wassen met een wasbord en er zijn dieren om te knuffelen en te verzorgen. Allemaal karweitjes die vroeger heel gewoon waren op de boerderij. Je kunt dwalen door het Amsterdamse doolhof, genieten van overheerlijke poffertjes en de dag afsluiten met een ritje in de tram.


Kenmerken van Nederlands Openluchtmuseum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur
Nederlands OpenluchtmuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Nederlands Openluchtmuseum

 
(30 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenbmhaagsma, 16 juli 2018 Groep
Aanrader

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Een mooie verzameling van onze historie en cultuur. Leerzaam. Verzorgd met aandacht. Wij waren er met drie generaties en dat is wel extra leuk; de herinnering en verwondering. Na een dag pas de helft gezien, de jongste (13 jaar) wil dit jaar nog een keer! Dus tot binnenkort.

Pastoortjes, 13 juli 2018 Gezin
Openluchtmuseum

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij zijn op Vaderdag met het gezin naar het Openlucht Museum geweest. Het was heel gezellig en zeer leerzaam voor elke leeftijd. Gemoedelijk en mooie wandelroutes

Petra Sch, 11 juli 2018 Stel
Verrassend bezoek aan het open lucht museum

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met mijn Turkse gastdochter een bezoek aan het prachtige park gebracht. Ik ben ooit vroeger wel eens geweest en had er een heel ander beeld bij. Heel verassend was de tijdlijn in het het nieuwe gebouw. Hier alleen al konden we een hele dag doorbrengen. Chapeaux!

hooivork, 11 juli 2018 Groep
wederom prachtige dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Voor 2e maal dit jaar het openluchtmuseum bezocht. Want er is veel te zien. Goed onderhouden en schoon, vriendelijke medewerkers, leuk dat de verhalen bij de oma's loskomen. Voor jongeren daardoor ook leerzaam. Dit keer ook de Canon, jammer dat we daar met de kinderen niet aan toegekomen waren. Een klein minpuntje: koffie/thee in kartonnen beker, smaakte goed maar kopje/glas is lekkerder ;-).

Heuveltopje, 11 juli 2018 Stel
Prachtig en goed onderhouden park

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Als ik het park vergelijk zoals het nu is met het park van 30 jaar geleden is het een geweldige vooruitgang. Veel te zien in keurig onderhouden gebouwen en machines. Het gebruik van de oude tram roept nostalgische herinneringen op. Kleine opmerking: het zou fijn zijn als er wat meer horeca gelegenheden zouden zijn, m.n om te kunnen drinken.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Entree va 13 jaar van € 19,- voor
€ 16,
15
Entree van 4 t/m 12 jaar van € 16,- voor
€ 13,
60

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 28 oktober 2018
te gebruiken t/m 28 oktober 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Nederlands Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het Nederlands Openluchtmuseum. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 30 maart t/m 28 oktober 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 oktober 2018, 12.00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 30 maart t/m 28 oktober 2018

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Hoeferlaan 46816 SGArnhem Nederlands Openluchtmuseum
  Hoeferlaan 4
  6816 SG Arnhem
  Plan uw route

  Contact

  Bel 026-3576111
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
Tot € 5,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(72 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
€ 1,- korting

Airborne Museum 'Hartenstein'

Oosterbeek
(1 beoordeling)
In het voormalig Britse hoofdkwartier in 1944, villa Hartenstein, is het Airborne Museum gevestigd.
Geen foto

Museum Arnhem

Arnhem
(0 beoordelingen)
Museum Arnhem is een museum waar beeldende vormen van realisme kritisch bevraagd worden, dat een dynamisch, actueel en kwalitatief hoogstaand collectie- en tentoonstellingsbeleid voert en dat ruimte biedt voor reflectie en debat
Geen foto

Kroller-Muller Museum

Otterlo
(0 beoordelingen)
Wereldberoemde collectie kunst met in het middelpunt Van Gogh en de beeldentuin in Het Nationaal Park de Hoge Veluwe.