advertentie

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem
 
(29 beoordelingen)
Nederlands Openluchtmuseum  4,27586206896552529

Koop nu je tickets voor Nederlands Openluchtmuseum en ontvang 50% korting!

50% korting

Het Openluchtmuseum is vol verhalen. Over wonen en werken, leren en spelen, gebruiken en tradities.

In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. De verhalen van de voormalige bewoners worden bewaard. Ga op ontdekking in het 44 hectare groene museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

Kinderen kunnen op het kindererf water pompen, emmers dragen aan een juk, wassen met een wasbord en er zijn dieren om te knuffelen en te verzorgen. Allemaal karweitjes die vroeger heel gewoon waren op de boerderij. Je kunt dwalen door het Amsterdamse doolhof, genieten van overheerlijke poffertjes en de dag afsluiten met een ritje in de tram.

De Canon van Nederland

Vanaf 23 september kun je in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem de Canon van Nederland te zien: een spectaculaire presentatie van de 50 belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland. Hier kun je ervaren welke gebeurtenissen en personen Nederland gemaakt hebben tot wat het nu is. Denk daarbij aan de VOC, Willem van Oranje, de Tweede Wereldoorlog, maar ook Anne Frank en de komst van de Euro. Zie hier ook Trijntje, het oudste skelet van Nederland. Ze werd gevonden tijdens werkzaamheden rondom de Betuwelijn, vandaar de naam ´Trijntje´. Speel daarnaast leuke en leerzame games, ontdek nieuwe steden door als ontdekkingsreiziger langs de kust te varen. Of leer onderhandelen zoals de Romeinen en Germanen deden. Je beleeft het in de Canon van Nederland!


Kenmerken van Nederlands Openluchtmuseum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur
Nederlands OpenluchtmuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Nederlands Openluchtmuseum

 
(29 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenFrans S, 19 oktober 2017 Stel
Bezoek viel tegen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met de kleinzoon (8jr) naar het Openluchtmuseum geweest mn omdat nu de Canon aanwezig is. Het viel tegen, er waren weinig items geschikt voor zijn leeftijd. Wij bezoeken zowel in de zomer als in de winter dit museum maar elke keer weer vind ik de toegangsprijs erg hoog hoewel wij daar door de museum jaarkaart geen last van hebben.

vanspronsen, 17 oktober 2017
bezoek openluchtmuseum

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

heel interessant. Ikzelf vond de Canon het meest indrukwekkend. Alleen jammer dat er zoveel loslopende kinderen waren die met name in het trammetje de sfeer aardig bedorven.

Louki, 13 oktober 2017 Gezin
Uniek in Nederland.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Door de omvang en diversiteit is dit openluchtmuseum uniek in Nederland. Hoe vaak je er ook komt, het blijft verrassen! En wat ons iedere keer weer opvalt is de staat van onderhoud van park en objecten. Overigens, het Canon van Nederland is een schitterende aanwinst! Zeker in de winter nogmaals bezoeken!

Vernooij56, 12 oktober 2017 Stel
Kort Amerikaans

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Voor een bezoek van de dochter van onze Amerikaanse vriendin kaarten gekocht op de website van de ANWB. Maar in mijn haast kinderkaartjes gekocht ipv volwassenen. Daar kwam ik pas op de heenreis achter. Bij de kassa wilden we bijbetalen. Dat was volgens de caissière lastiger dan ons gewoon door laten. Dat was een heel vriendelijk actie! De dochter van onze Amerikaanse vriendin was toen ze 6 was ook hier geweest en ondanks te tussenliggende periode van 25 jaar was het een feest van herkenning. Wij nemen al onze buitenlandse familie en vrienden mee hierheen en horen alleen maar goede reacties. Eigenlijk is 1 dagje niet genoeg!

Josaan, 5 oktober 2017 Groep
Ons 45jarig huwelijksfeest door het openluchtmuseum onvergetelijk geworden

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met kinderen en kleinkinderen in totaal met 16 personen een geweldige dag gehad. Voor alle leeftijden wat te beleven en door de vriendelijke vrijwilligers op plekjes geweest waar normaal een ketting voor hangt zoals de trouwtram. Voor ons een feest van herkenning, voor onze kinderen nostalgisch en voor de kleinkinderen heel veel plezier en zeker leerzaam.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Kinderen (4 t/m 12 jaar) van € 16,- voor
€ 8,
-
Volwassenen (vanaf 13 jaar) van € 19,- voor
€ 9,
50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

servicekosten € 0,50 p/ticket, max € 2,-

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 oktober 2017
te gebruiken t/m 8 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Nederlands Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Nederlands Openluchtmuseum. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 8 december 2017.

Geldigheid
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 8 december 2017. Exclusief € 0,50 servicekosten per ticket, met een maximum van € 2,00.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Hoeferlaan 46816 SGArnhem Nederlands Openluchtmuseum
  Hoeferlaan 4
  6816 SG Arnhem
  Plan uw route

  Contact

  Bel 026-3576111
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(69 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
€1,00 korting

Airborne Museum 'Hartenstein'

Oosterbeek
(4 beoordelingen)
In het voormalig Britse hoofdkwartier in 1944, villa Hartenstein, is het Airborne Museum gevestigd.
Geen foto

Museum Arnhem

Arnhem
(0 beoordelingen)
Museum Arnhem is een museum waar beeldende vormen van realisme kritisch bevraagd worden, dat een dynamisch, actueel en kwalitatief hoogstaand collectie- en tentoonstellingsbeleid voert en dat ruimte biedt voor reflectie en debat
Geen foto

Kroller-Muller Museum

Otterlo
(3 beoordelingen)
Wereldberoemde collectie kunst met in het middelpunt Van Gogh en de beeldentuin in Het Nationaal Park de Hoge Veluwe.