advertentie

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem
 
(40 beoordelingen)
Nederlands Openluchtmuseum  4540

Bestel tickets voor het Nederlands Openluchtmuseum met 25% korting

25% korting

 • alttekst

Het Openluchtmuseum is vol verhalen. Over wonen en werken, leren en spelen, gebruiken en tradities.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel

Winter in het Openluchtmuseum
De winters van vroeger, dat waren nog eens winters met ieder jaar ijs en een halve meter sneeuw. Van 8 december t/m 20 januari 2019 ervaar je de winters van vroeger in het Nederlands Openluchtmuseum.
Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud samen van schaatsen en gezelligheid. En bij de Delftse molen roetsjen kinderen vliegensvlug naar beneden over de spiegelgladde sleebaan. Laat je verwarmen door winterverhalen en smul mee van koek en zopie en huisgemaakte stamppotten.

(Over)leven in de winter
Winterse ongemakken, recent extreem weer en dakloosheid in de winter, zijn onderwerpen die je tegenkomt als je de verlichte route door het museum volgt. In het museum zijn ook de verschillen tussen overvloed, zoals de opkomst van wintersport voor én direct na de Tweede Wereldoorlog, en schaarste, zoals de winter in een plaggenhut, goed zichtbaar.

Canon van Nederland
En wordt het echt even te koud voor je? Stap de Canon van Nederland binnen. Een indrukwekkende presentatie waar de 50 belangrijkste personen en gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis worden getoond. Dichterbij de geschiedenis kun je bijna niet komen!

Het Nederlands Openluchtmuseum
In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. De verhalen van de voormalige bewoners worden bewaard. Ga op ontdekking in het 44 hectare groene museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.


Kenmerken van Nederlands Openluchtmuseum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur
Nederlands OpenluchtmuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Nederlands Openluchtmuseum

 
(40 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenM en F, 9 oktober 2018 Groep
Super

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Hele mooie dag met moeder van 92 jaar gehad. We waren echt verast. Zuiver park ook de toiletten op de parkeerplaats ,heel veel gezien veel herinneringen zoals het was. Complimenten naar de vrijwilligers van de tram en in de huizen enz die alles met passie doen Gaan zeker nog een keer terug

J.W.A.M, 11 september 2018 Stel
Prachtig mooi museum, we hebben veel terug gezien van ons eigen verleden.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

In het museum was veel tentoon gesteld van een periode die we zelf nog hebben meegemaakt. Ook was de manier van tentoon stellen bijzonder, kortom het was een zeer interessant bezoek op een mooie dag aan gezien we geluk hadden met het weer. De looprichting en dus ook de nummering van de desbetreffende onderdelen van het park was "linksom" en daarom bevreemde het me dat de rijrichting van de tram tegengesteld was, persoonlijk had ik het logischer gevonden dat deze dan ook "linksom" was. Het was natuurlijk geen nadeel maar het viel mij op.

Mw. Vonk, 3 september 2018 Stel
Een heel leuk uitje die echt de hele dag duurt

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Diverse keren ben ik al in het open luchtmuseum geweest. Afgelopen week zijn we er weer ( zelfs 2 keren) geweest. Tot mijn verrassing waren er dingen bijgekomen. Het is t.o.v een aantal jaren geleden diverser en levendiger geworden. In de Canon vindt veel interactie plaats en is speels zeer leerzaam. Wij zijn alleen daar al 2 uren binnen geweest. Er rijden mooie trammetjes door het hele park waardoor je de loopafstanden kunt beperken. Het park is goed rolstoeltoegankelijk en overal staan bankjes. Op een leuke wijze zie je een stukje geschiedenis van Nederland.

Brugm02, 27 augustus 2018 Gezin
Perfect dagje uit voor oud en jong

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Recent met de kinderen een dagje naar het openluchtmuseum geweest. Een echte belevenis. De kinderen hebben dingen gezien die ze nooit hebben gekend en voor de volwassenen was het een Aha-Erlibnis. Zelfs nog zaken geleerd, die ook voor volwassenen nog onbekend zijn, zoals het spreekwoord 'onder de plak zitten'. ;-) We waren er op een ietwat minder mooie dag (qua weer), maar zelfs met een bui kun je genoeg binnen zijn om daar geen echte hinder van te ondervinden. Het wandelen door het park is daarbij een gezonde aangelegenheid. Een echte aanrader en wij gaan zeker snel weer voor een bezoekje, want hebben nog lang niet alles gezien.

Flod1, 21 augustus 2018 Stel
Prachtige Dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Prima uitleg op de diverse locaties
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Entree vanaf 13 jaar van € 19,- voor
€ 14,
25
Entree 4 t/m 12 jaar van € 16,- voor
€ 12,
-
Kinderen t/m 3 jaar gratis entree
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 20 januari 2019
te gebruiken t/m 20 januari 2019
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Nederlands Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je mee te nemen naar het Nederlands Openluchtmuseum. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tussen 8 december 2018 en 20 januari 2019.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 20 januari 2019, 12.00 uur. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tussen 8 december 2018 en 20 januari 2019.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Hoeferlaan 46816 SGArnhem Nederlands Openluchtmuseum
  Hoeferlaan 4
  6816 SG Arnhem
  Plan uw route

  Contact

  Bel 026 - 357 6111
  Ga naar de website
  Van 8 december 2018 tot en met 20 januari 2019: Doordeweeks geopend van 10.00 - 17.00 uur. IJsbaan en Canon Café tot 18.00 uur In weekenden & Kerstvakantie geopend van 10.00 - 18.00 uur. IJsbaan en Canon Café tot 19.00 uur Op maandag 10 & 17 december 2018 en 7 & 14 januari 2019 is het gehele museum gesloten

  Openingstijden

  Van 8 december 2018 tot en met 20 januari 2019:
  Doordeweeks geopend van 10.00 - 17.00 uur. IJsbaan en Canon Café tot 18.00 uur
  In weekenden & Kerstvakantie geopend van 10.00 - 18.00 uur. IJsbaan en Canon Café tot 19.00 uur
  Op maandag 10 & 17 december 2018 en 7 & 14 januari 2019 is het gehele museum gesloten Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(95 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
50% korting

Airborne Museum 'Hartenstein'

Oosterbeek
(1 beoordeling)
In het voormalig Britse hoofdkwartier in 1944, villa Hartenstein, is het Airborne Museum gevestigd.
Geen foto

Museum Arnhem

Arnhem
(0 beoordelingen)
Museum Arnhem is een museum waar beeldende vormen van realisme kritisch bevraagd worden, dat een dynamisch, actueel en kwalitatief hoogstaand collectie- en tentoonstellingsbeleid voert en dat ruimte biedt voor reflectie en debat
Geen foto
Ruim 5% korting

Kröller-Müller Museum

Otterlo
(0 beoordelingen)
Wereldberoemde collectie kunst met in het middelpunt Van Gogh en de beeldentuin in Het Nationale Park de Hoge Veluwe.