Maatregelen coronavirus Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Nederlands Openluchtmuseum

25% korting

In het Nederlands Openluchtmuseum komt de geschiedenis tot leven.

Ervaar de geschiedenis

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. Maak een reis door de tijd in het museumpark en zie hoe de geschiedenis tot leven komt. Ruik het teren op de scheepswerf of de geur van gist in de bierbrouwerij. Zie de smid aan het werk bij de hitte van het vuur of geniet van heerlijke poffertjes op het Zaanse plein. Vergeet een ritje met de historische tram niet!
De collectie van het Nederlands Openluchtmuseum is een uniek stukje Nederlandse historie. Bijna alle gebouwen zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland.

Leuk voor kinderen

Ga aan de slag op het Kindererf en help met karweitjes die vroeger heel gewoon waren, zoals water pompen, emmers dragen aan een juk en wassen met een wasbord. Ook zijn er veel dieren die verzorgd en geknuffeld kunnen worden!

Canon van Nederland

In de Canon van Nederland maak je een reis door de geschiedenis van ons land. Van hunebed tot heden. Tien filmsets vertellen een deel van de geschiedenis op een prikkelende manier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.