Maatregelen coronavirus Nederlands Openluchtmuseum

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen. Het Nederlands Openluchtmuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Nederlands Openluchtmuseum

15% korting

In het Nederlands Openluchtmuseum komt de geschiedenis tot leven.

Ervaar de geschiedenis

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. De collectie is een uniek stukje Nederlandse historie. Bijna alle gebouwen zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland: van Roermond tot Texel. Maak een reis door de tijd in het museumpark en zie hoe de geschiedenis tot leven komt!

Oude ambachten

Het hele jaar staat het ambacht in de schijnwerpers. Van brood bakken in de bakkerij, tot ijzer smeden in de smederij. Bewandel de ambachtenroute, deze leidt je langs de ambachten van toen. Bij deze locaties kun je een verzamelkaart ophalen, vol tips en doe-het-zelf ideeën voor thuis. Of bezoek de nieuwe tentoonstelling ‘Makers in beeld’ waar ambachtsmensen van nu aan het woord komen.

25 jaar tramdienst

Dit jaar bestaat de tramdienst 25 jaar, dat gaat Nederlands Openluchtmuseum vieren met extra activiteiten in en rondom de tramremise. Bewonder de nieuwe presentatie in de Tramremise, lees authentieke verhalen in de speciale jubileumkrant of maak een ritje in één van de historische trams!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Nederlands Openluchtmuseum beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 7,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa's.
  • Je hond is welkom in het museumpark, mits aangelijnd.

Coronamaatregelen Nederlands Openluchtmuseum

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Nederlands Openluchtmuseum: bekijk alle accommodaties in Gelderland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.