Maatregelen coronavirus Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Nederlands Openluchtmuseum

Tot 25% korting

In het Nederlands Openluchtmuseum komt de geschiedenis tot leven.

Ervaar de geschiedenis

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. Maak een reis door de tijd in het museumpark en zie hoe de geschiedenis tot leven komt. Ruik het teren op de scheepswerf of de geur van gist in de bierbrouwerij. Zie de smid aan het werk bij de hitte van het vuur of geniet van heerlijke poffertjes op het Zaanse plein. Vergeet een ritje met de historische tram niet!
De collectie van het Nederlands Openluchtmuseum is een uniek stukje Nederlandse historie. Bijna alle gebouwen zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland.

Zomeravonden

Het Nederlands Openluchtmuseum viert de zomer. Van zaterdag 1 t/m zondag 16 augustus is het museum iedere avond open tot 22.00 uur en geniet je van een feestelijk programma voor jong & oud; met muziek, film, (silent) disco, straatleven, leuke activiteiten voor kinderen, medewerkers die ambachten presenteren en natuurlijk lekker eten & drinken uit alle windstreken bereid & geserveerd vanuit authentieke foodtrucks. Bestel je een ticket bij de ANWB en ben je voor 16.00 uur in het park, dan mag je de hele avond blijven. Kijk voor meer informatie over de zomeravonden op de website van het Nederlands Openluchtmuseum. 

Ontmoet mij

Ontmoeten is van alle tijden. In het verleden, het heden en in de toekomst. Luister naar ontmoetingsverhalen op verschillende locaties in het Openluchtmuseum. Ontdek welke rol gebouwen en voorwerpen spelen bij ontmoeten. Wat betekenen deze voor jou? Laat je verrassen door een verhaal op het kindererf of bekijk de tentoonstelling. De presentatoren op ontmoetingslocaties herken je aan de 'Ontmoet mij' button.
Leer meer over je eigen geschiedenis en die van iemand anders. Deel jouw verhaal. Ontmoeten verbindt!

Canon van Nederland

In de Canon van Nederland maak je een reis door de geschiedenis van ons land. Van hunebed tot heden. Tien filmsets vertellen een deel van de geschiedenis op een prikkelende manier.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.

Coronamaatregelen Nederlands Openluchtmuseum

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.openluchtmuseum.nl/page/1298/veilig-samen-uit

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Arnhem voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.