Maatregelen coronavirus Keukenhof

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen. Keukenhof volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Keukenhof

Tot € 1,50 korting

Beleef een fleurig dagje uit in Keukenhof!

Keukenhof

In de periode van 24 maart t/m 15 mei 2022 is Keukenhof dé plek om in het voorjaar miljoenen tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolbloemen te bewonderen. Keukenhof is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad. Ideaal voor een dagje uit met het hele gezin.

Leuke tips voor tijdens je bezoek aan Keukenhof

Wist je dat Keukenhof ook leuk is met kinderen? Kom de dieren aaien in de dierenweide of leef je uit in de speeltuin. En lukt het jullie om de uitgang te vinden in het doolhof? Of ga met de speurtocht op avontuur door Keukenhof en word daarmee een echte bloembollen expert! Voor de allerkleinsten is er een nijntje-speeltuin.

Voor jong en oud

Keukenhof is een uitje voor jong en oud. Van dieren kijken bij de kinderboerderij naar een prachtig uitzicht over het park waar je de mooiste foto's en selfies kan maken. Een bezoek aan Keukenhof zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring.  

Aanvullende informatie

  • Tickets zijn uitsluitend geldig op de door jou gekozen datum + tijdstip in het bestelproces.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het park is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels. Keukenhof beschikt over een aantal rolstoelen. Deze kunnen gehuurd worden voor €5,-.
  • Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon.

Coronamaatregelen Keukenhof

 Klik hier voor de nieuwe maatregelen rondom het Coronatoegangsbewijs.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.