Maatregelen coronavirus Kasteeltuinen Arcen

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen. Kasteeltuinen Arcen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen is één van de leukste uitjes van Limburg!
Land van ANWB GOUD

Volgens ANWB-leden het leukste uitje van Limburg!

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat je zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. Je geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in één van de horecagelegenheden. Regelmatig vinden er evenementen, exposities en muziekoptredens plaats. Kijk hier voor de extra activiteiten en evenementen.

Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde midgetgolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Het is niet nodig om hiervoor een ticket aan te schaffen of te reserveren.
  • Parkeren bij Kasteeltuinen Arcen kost € 6,00 per dag. Je kan bij de entree van Kasteeltuinen Arcen een parkeerticket kopen.

Coronamaatregelen Kasteeltuinen Arcen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.