Maatregelen coronavirus Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren.

Kasteeltuinen Arcen

Tot € 2,50 korting

Kasteeltuinen Arcen is één van de leukste uitjes van Limburg!
Land van ANWB GOUD

Veelzijdig bloemen en plantenpark

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en vol geur, kleur en unieke tuinen. Kasteeltuinen Arcen is gelegen in het Noord-Limburgse pittoreske dorpje Arcen, op slechts enkele minuten per auto van Venlo.

Kasteeltuinen Arcen inspireert!

Ontdek de schoonheid van bloemen en planten in Kasteeltuinen Arcen. De meer dan vijftien tuinen zijn stuk voor stuk prachtig en divers. Bekijk het Rosarium, de Oosterse watertuin of de subtropische Casa Verde. Geniet van de mooie tuinen, bezoek de exposities in het monumentale 17e-eeuwse kasteel of maak gebruik van de 21-holes midgetgolfbaan.

Regelmatig vinden er evenementen, exposities en muziekoptredens plaats. Voor kinderen is er een avontuurlijke midgetgolfbaan, een speurtocht, een grote speeltuin en een aaiweide. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. 
  • Tickets zijn maximaal één maand vooruit te boeken. Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen en valt deze wel binnen de actieperiode, wacht dan even met bestellen tot de datum er wel tussen staat. De tickets zijn uitsluitend geldig op de door jou gekozen datum + tijd in het bestelproces.
  • Kinderen onder de 4 jaar ontvangen gratis entree tot Kasteeltuinen Arcen, zij hebben geen ticket nodig.

Coronamaatregelen Kasteeltuinen Arcen

Geopend vanaf: 29 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.kasteeltuinen.nl/nl/plan-je-bezoek/corona/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Kasteeltuinen Arcen met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Arcen voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.